Dit zijn de 5 leukste Halloween IKEA hacks van deze week #20

IKEA, eigenlijk zijn we er allemaal best wel dol op. Want geef toe, ze hebben echt wel leuke en handige producten en het is betaalbaar. Een nadeel is alleen dat je het natuurlijk bij iedereen tegenkomt. Maar daarom zijn er Ikea hacks, oftewel een eigen twist geven aan een bepaald product. Onze vrienden van Want verzamelen elke week vijf goedkope en slimme IKEA hacks voor je.

Over anderhalve week is het tijd voor het griezeligste feest van het jaar: Halloween. Tijd dus om je enge versieringen van zolder te halen en te bedenken hoe je je huis gaat omtoveren tot een eng paradijs. Mocht je nog inspiratie nodig hebben, hebben we nog een paar leuke Ikea hacks voor je verzameld. Let the creepiness begin.

Lamp met schedels

Als eerste maak je met deze Ikea hack een griezelig enge staande lamp. Hiervoor transformeer je je brave NOT lamp tot een eng pronkstuk vol met schedels. Als je deze in je tuin plaats, weet iedereen dat ze tot daar en niet verder mogen. In huis zorgt hij voor een “gezellig” sfeertje en meteen ook voor wat licht.

Lantaarn vol spinnen

Spinnen zijn van die beesten die iedereen bijna eng vindt en zijn dus perfect voor Halloween. Met de volgende hack verander je elke ruimte in een creepy plek met verschillende soorten spinnen. Gelukkig lopen ze niet vrij rond, maar worden ze op display gezet in een BORRBY lantaarn. Stop er nog (LED)kaars in en voila.

Pompoen iemand?

Ook pompoenen horen natuurlijk bij het enge feest en deze kun je zo eng maken als je wilt. Omdat je echte pompoenen niet zonder vreemde geurtjes kunt bewaren, ga je met deze hack aan de slag met een FADO tafellamp. Schilder daar een gezicht op en de lamp wordt omgetoverd tot een pompoen die nooit vergaat.

Spookachtige lamp

Met de volgende hack ga je aan de slag met een REGOLIT hanglampenkap en die verandert binnen de kortste keren in een eng spookje. Met deze hack maak je er een Boo spookje uit Mario Bros, maar je kunt hem natuurlijk ook wat enger maken. Als je toch wat meer pompoenen wilt, kun je hem natuurlijk ook gewoon oranje maken en er een gezicht op tekenen.

Tijd voor creepiness

Als laatste hebben we nog een creepy klok voor je in de aanbieding. Er komen weer spinnen bij kijken en deze keer hangen ze vrij in hun web. Met deze hack vinden de enge beestjes een huisje in een Ikea klok van je keuze. Misschien heb je er zelfs al één hangen, die tijdens Halloween even dienst kan doen als enge prop.

De allerleukste Halloween DIY’s vind je op Roomed

Mocht je het nou nog niet genoeg vinden, kun je ook eens even op onze eigen website kijken. Wij hebben namelijk nog veel meer toffe Halloween DIY’s!

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Dit zijn de 5 leukste Halloween IKEA hacks van deze week #20
Sluiten