Elegant idee voor de keuken: vierkante witte tegels

De langwerpige, Franse metrotegel is hier op de redactie een hit, maar vierkante witte tegels doen er niet aan onder. Het oogt strak, elegant en de donkere voegen zorgen voor een speels contrast.

Eerst zien dan geloven? Neem een kijkje in dit fijne appartement met een fris, Scandinavisch interieur.

Hoewel de omliggende muren ook wit zijn, zorgen de witte tegels toch voor een leuke twist in het interieur. Vanwege de glans, de donkere voegen en de vierkante, rechte vormen.

Leuk idee ook als je jouw keuken extra karakter wil geven, maar niet zo veel plaats hebt: gebruik de zijkant (of voorkant) van de koelkast als moodboard! Niet alleen handig om boodschappenlijstjes op te plakken, maar je kunt het ook decoreren met persoonlijke foto’s, mooie kaartjes en magneetjes. En als je net zo wispelturig bent als het Nederlandse weer, kun je jouw moodboard in no-time weer een andere draai geven met nieuwe kaartjes en andere accessoires.

Ook het zithoekje is even smaakvol ingericht. Met kussens kun je kleur toevoegen aan je interieur, zonder al te veel geld uit te geven. Een kussenhoes is ook gemakkelijk weer verwisseld voor een nieuwe, terwijl het overschilderen van een muur meer werk kost.

Kijk verder
Meer zien van de keuken en de rest van het huis? Klik dan op de afbeelding om deze te vergroten.

Nooks

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
Elegant idee voor de keuken: vierkante witte tegels
Sluiten