Maartje Wieling
Maartje Wieling Wooninspiratie 23 november 2017

Trend alert: de oude mini vierkante tegeltjes zijn terug

De welbekende oude vierkante tegels zijn back on trend. Je weet wel, die mini tegeltjes die je vroeger in het zwembad zag. En ja, ze zijn dus écht stijlvol in de badkamers van nu. Weliswaar in een nieuw jasje en niet meer fel licht- en donkerblauw gekleurd. Maar let’s be honest: dat ouderwetse kleurenpatroontje hadden we nou ook net niet gemist.

Scroll snel naar beneden om te zien hoe de oude vierkante tegels een hele nieuwe invulling krijgen. Wat vind jij van deze nieuwe (of eigenlijk oude) trend?

H Design
rom123
Sight Unseen

Als je de vierkante tegels laat terugkomen in één kleur en ze combineert met andere moderne accessoires zoals stijlvolle zeepdispensers en planten, krijgen ze een totaal andere look en feel.

Sight Unseen

In deze roze badkamer staan de tegels super stijlvol.

H Design

De tegels worden voornamelijk in één kleur toegevoegd, waardoor ze wat moderner ogen en niet meer echt doen denken aan de oude tegeltjes in het zwembad. Mocht je toch twee verschillende tinten willen, raden wij een ton sur ton-aanpak aan. Op deze manier gebruik je niet twee totaal verschillende kleuren, maar wordt het verschil door de twee verschillende tinten wat subtieler.

Reageer op artikel:
Trend alert: de oude mini vierkante tegeltjes zijn terug
Sluiten