Een vierkante eettafel om gezellig bij te kletsen tijdens het diner

Een vierkante eettafel om gezellig bij te kletsen tijdens het diner

Een vierkante eettafel is perfect om even gezellig bij te kletsen met je gezin of de visite. In tegenstelling tot een lange rechthoekige tafel zit je dicht bij elkaar en kun je iedereen prima verstaan en aankijken. Het is ook ideaal voor als je ruimte niet zo groot is, staat die tafel in ieder geval niet in de weg!

Je kunt ook voor een mooie ronde eettafel gaan!

Brabbu

Aan alle kanten van een vierkante tafel kun je dezelfde hoeveelheid stoelen kwijt. Hierdoor ontstaat er een mooie balans.

Robert Elliott

Dit lijkt op het eerste gezicht een kleine tafel, maar toch kunnen er aan alle zijden twee mensen aanschuiven. In totaal zijn dat er dus acht. Ook leuk is dat dit geen standaard houten tafel is. Er zit namelijk een mooie glazenplaat overheen wat zorgt voor een chique uitstraling.

Fantastic Frank

Een simpel tafeltje als deze is perfect voor een studentenwoning! Heerlijk knus dineren voor het raam. Wil je nog meer foto’s van kleine tafels zien? Kijk hier dan!

Stadshem

Deze vinden wij persoonlijk heel erg gaaf. Door de witte ruimte komt de tafel onwijs goed tot zijn recht en is het een echte eyecatcher. Je kunt zien aan de voorste poot dat je de tafel in kunt klappen tot een klein rechthoekig exemplaar. De andere kant is al ingeklapt, dus deze tafel kun je enorm groot maken.

CUT Y PASTE

Meer inspiratie

Wil je een keer iets anders? Wacht dacht je van een zwarte eettafel? Check dit voor inspiratie!