Drie looks voor een slaapkamer in de trends van dit najaar

Nu de dagen weer korter worden en de nachten langer, zou je jezelf het liefst terugtrekken in je slaapkamer voor een winterslaap. Wij althans wel. En om het hier zo behaaglijk mogelijk te maken, hebben wij drie looks en tips voor jou op een rij gezet voor een slaapkamer in de trends van dit najaar.

Dit najaar zijn er weer mega toffe trends voor in de slaapkamer. Laten we snel eens kijken wat die trends precies zijn.

Look 1: ga voor luxe materialen zoals fluweel

Fluweel in de slaapkamer voor een luxueuze look is al langere tijd een favoriet op de redactie. Nu is velvet al langere tijd niet meer weg te denken uit ons interieur en het straatbeeld – maar voorlopig blijft dan nog even zo. Van lichtglanzende kussens tot een fluwelen sprei: met deze glamoureuze stof ziet jouw slaapkamer er gelikt uit. Ga voor bordeaux, okergeel of groen voor de ultieme najaarslook.

Voorlopen op de trends?
Franjes gaan we in 2018 steeds meer zien. Loop daarom alvast voor op de trends met een velvet poef met zwierige franjes.

Look 2: donkere kleuren voor meer warmte

Donkere muren zijn heus niet zo eng als ze lijken, zeker niet in de slaapkamer. Het geeft juist een warme look en zorgt voor een intiem gevoel. Je kunt het best kiezen voor donkergroen of donkerblauw. Deze kleuren combineren mooi met roze, okergeel en goud.

Look 3: ton sur ton

Je hoeft niet te werken met contrasterende kleuren om meer diepte te creëren in je interieur. Dit kan ook prima met verschillende tinten. Een ton sur ton-look in de slaapkamer zorgt voor een rustgevend gevoel. Ga bijvoorbeeld voor een donkergrijze muur als hoofdbord, schilder een andere muur een tint lichter en neem een grijsblauw dekbed. Maak met subtiliteit een groot verschil!

Zo ziet ons huis er in 2018 uit

Nieuwsgierig naar wat komen gaat? Dit zijn de woontrends voor 2018!

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Drie looks voor een slaapkamer in de trends van dit najaar
Sluiten