Video 13 jun 2016 Esmé Brinkman

Video: moeder maakt te gekke muurschildering in de slaapkamer

Stel je voor dat je moeder kunstenares is.. dan zou je de creatieve styling van je kamer wel aan haar kunnen overlaten toch? Dat is in elk geval zo bij Alisa Burke en haar dochtertje. Via haar blog kwamen we achter haar laatste project en we zijn behoorlijk onder de indruk. Alisa Burke woont aan de kust van Oregon in een te gek huis, vol met haar prachtige kunstwerken. Onlangs pakte zij de muren van de slaapkamer aan en uiteraard maakte ze ook daar een te gek kunst project van. In plaats van een gewone roller en een blikje verf koos Alisa voor een mix van verschillende kleuren en maakte ze daar een fantastische muurschildering van. Onderstaande video laat zien hoe ze de muur omtoverde tot levensgroot kunstwerk.

Wil jij ook de muur in de slaapkamer aanpakken, maar vind je het nog best lastig om kleur te kiezen? Wij helpen je een handje bij het kiezen van de juiste kleur.

Het resultaat is natuurlijk écht te gek, maar wij vinden het vooral mooi om te zien hoe zo’n mural tot stand komt. Allereerst schildert Alisa grote vlakken in verschillende kleuren en daarna schildert ze met zwarte verf het patroon. Uiteindelijk komen de bloemen echt tot leven door meer details en nóg meer kleur toe te voegen.

Wil je ook zo’n mooi kunstwerk maken? Alisa geeft ook online lessen die je kunt volgen!

muurschildering

MEER LEZEN
De muurschildering aan de buitenkant van dit huis staat om een creatieve reden ondersteboven. En deze kerk is omgebouwd tot skate paradijs en voorzien van te gekke kunst.

alisaburke.blogspot.nl

Reageer op artikel:
Video: moeder maakt te gekke muurschildering in de slaapkamer
Sluiten