Emma Bering
Emma Bering Wooninspiratie 27 aug 2018

Te schattig: met deze Kawaii DIY maak je een schattige, persoonlijke studentenkamer

Ga je binnenkort op kamers? Of heb je zin om je kamer op te fleuren? Dan kan je naar de winkel en een prima accessoire kopen óf je steekt de handen uit de mouwen en gaat zelf wat DIY’en! Probeer deze Kawaii DIY’s eens, voor een schattige en persoonlijke studentenkamer.

Het woord ‘Kawaii’ komt uit Japan en betekent ‘schattig’. Het wordt vaak gebruikt in anime en manga om iets als schattig aan te duiden. Maar mensen zeggen het ook als er een schattige kitten is én het wordt gebruikt door mensen in een relatie. In deze video staat Kawaii voor schattige decoraties voor je kamer in een leuke manga-achtige stijl. Benieuwd hoe je het maakt? In deze video leer je precies hoe het moet!

Zo maak je te schattige Kawaii DIY’s

Niet alleen is het schattig, het is ook nog eens super handig! Wie heeft er nou geen prikbord, bakjes, pennenhouders of een prikbord nodig? Al helemaal als je net op kamers gaat kan je dat wel gebruiken. In de video wordt duidelijk uitgelegd hoe je de DIY’s maakt. Het maakt ook niet uit als het niet precies hetzelfde is, als jij er maar plezier aan beleeft, toch? Zo leer je hoe je het mooiste een vierkant bakje maakt met klei en krijg je tips voor het tekenen van de gezichtjes.

Veel DIY plezier!

Meer lezen over simpele DIY’s?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Te schattig: met deze Kawaii DIY maak je een schattige, persoonlijke studentenkamer
Sluiten