Video: binnenkijken bij Nick van Aalst van Hutspot

Een voordeel aan een overbevolkt land als het onze is dat het boordevol staat met huizen en wij dus niet gauw over de grens hoeven om op zoek te gaan naar gave woningen en interieurs. Deze keer nemen we een kijkje in het huis van Nick van Aalst. Hij is mede-oprichter van Hutspot, één van onze favoriete conceptwinkels met vestigingen in Amsterdam en Utrecht. Samen met Reinier Bernaert and Pieter Jongens richtte Nick in 2012 Hutspot op. Wat begon als een kleine pop-up store om verschillende (jonge) ontwerpers een podium te bieden, is inmiddels uitgegroeid tot een hele organisatie met meerdere vestigingen en een bar, waar regelmatig events plaatsvinden.

Binnenkort opent Hutspot een nieuwe zaak in een andere stad (de exacte locatie is nog onbekend). Kortom, het gaat goed met Hutspot en wij wilden een van de oprichters wel eens beter leren kennen. We gingen op bezoek bij Nick en zijn vriendin Joelle. Samen wonen zij in een heerlijk appartement in Amsterdam mét dakterras, vanwaar je een prachtig uitzicht hebt over de stad. Bekijk de video hieronder en laat ons vooral weten wat je ervan vindt door een reactie achter te laten onder dit artikel of onder de video op ons Youtube-kanaal.

In de stijl van..

Als je dagelijks voor je werk omringt wordt door designers en de mooiste producten, dan staat uiteraard je huis ook vol met dat moois. Nick is een echte verzamelaar en zijn huis staat vol bijzondere objecten en kunst. Sommige items maakte hij zelf andere spullen kreeg hij van familie of vrienden, zoals je in de video ziet. Wil je net zo’n look en feel in huis creëren? Dan is een open kast eigenlijk onmisbaar. Deze kast van String komt uit 1940 en is uiteraard ook te koop bij Hutspot. In dit artikel geven we je een aantal tips voor het stylen van een open kast.

De bal met elastiekjes is een project van Nick. Elke keer als een elastiekje knapt, gaat het in de lijst. Uiteindelijk zal de lijst vol zitten en is het hele balletjes geknapt!

Geef je keuken een donkere kleur en zet op het aanrecht juist keukenspullen in contrasterende (lichte) kleuren. Die komen namelijk extra goed uit op een donker blad en tegen een donkere achtergrond.

> 11x de mooiste donkere keukens

Verspreid door het huis staan groene planten. Dat is vooral het werk van Joelle, de vriendin van Nick.

Zorg ervoor dat je geen enkele video mist en abonneer je op ons Youtube-kanaal.

Fotografie: Sarah van Rij

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Video: binnenkijken bij Nick van Aalst van Hutspot
Sluiten