Lotte Wullems
Lotte Wullems Wooninspiratie 20 september 2017

Dol op kostuumdrama’s? Dit Victoriaanse huis is geweldig en ook jij kan het huren

Ik hou kostuumdrama’s uit de Victoriaanse tijd en heb dan ook stiekem een zwak voor de knulligheid van Mr. Darcy. Ben jij ook dol op deze decadente stijl? Dan vind je dit roze, Victoriaanse huis geweldig. En het goede nieuws is: je kunt het huren!

Psst: en dit landgoed in Schotland is voor 220.000 euro van jou.

De buitenkant doet ook een beetje denken aan Pipi Langkous’ Villa Kakelbont, terwijl het vanuit een andere hoek een creatie van Wes Anderson lijkt. Hoe dan ook: dit huis is heel bijzonder en wij zijn een beetje verliefd.

Zie jij jezelf al zitten hier? De oudroze kleur, de brocante fauteuils en de lantaarn uit de negentiende eeuw; in dit huis voelt het even alsof je in een Brits kostuumdrama speelt. De sierlijke veranda is dan ook de perfecte plek om de dag te bespreken onder het genot van een kopje Engelse thee en een scone, niet waar?

Wil jij dit Victoriaanse droomhuis huren? Trek je korset lekker strak aan en creëer wat volume in je haar, want voor 40.000 dollar per maand is het all yours. Kijk hier voor meer informatie. Wie weet tref je jouw Mr. Darcy nog wel ergens aan in de wandelgangen..

Nieuwsgierig naar het interieur?

Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Meer lezen

William Pitt

Reageer op artikel:
Dol op kostuumdrama’s? Dit Victoriaanse huis is geweldig en ook jij kan het huren
Sluiten