Gek op vetplanten? Dan is deze groene sidetable écht iets voor jou

Voor menig plantenliefhebber (zoals ik) kan het struggle zijn: je hebt constant de drang om nieuwe planten te kopen, zelfs wanneer je er eigenlijk geen ruimte meer voor hebt. Herkenbaar? In dat geval hebben wij dé sidetable uit jouw dromen gevonden.

Deze sidetable is namelijk niet alleen ideaal om een grote verzameling kamerplanten op te zetten, maar heeft ook ruimte voor (vet)planten ín de tafel.

Het gaat om een succesvol Kickstarter project. Binnen een paar dagen was het bedrag om het project door te laten gaan al binnen. Wij snappen wel waarom, want wij willen ook maar al te graag zo’n prachtige side table met vetplanten in ons huis hebben staan.

> Lees ook: Waarom we vetplanten stiekem toch wel de leukste kamerplanten vinden

Een tafel vol vetplanten van BloomingTables

Check maar op de onderstaande foto’s hoe tof zo’n groene tafel is. Zelfs als er níéts op deze tafel staat, is het een echte eyecatcher in elk interieur.

100% funded in under 48 hours! Thank you all for the support! STRETCH GOALS coming soon! Click the link in the bio to get yours!!

1,918 Likes, 22 Comments – BloomingTables (@bloomingtables.co) on Instagram: “100% funded in under 48 hours! Thank you all for the support! STRETCH GOALS coming soon! Click the…”

Alles wat je wilt weten over de vetplanten tafel

De tafel is gemakkelijk in elkaar te zetten. Binnen 10 minuten, wordt ons beloofd op de Kickstarter pagina.

Je krijgt overigens geen volledig ingerichte tafel toegestuurd als je een bestelling plaatst. Omdat er zo veel verschillende manieren zijn om de tafel in te richten, willen de makers van de plantentafel jouw creativiteit niet in de weg staan. Maar wees gerust, je krijgt er wél een paar mooie vetplanten bij die je zelf een mooi plekje in de tafel kunt geven.

> Liever zelf aan de slag? Ikea hack: plantenbak voor vetplanten

UPDATE: We are now live on Kickstarter! Click the link in our bio to get your BloomingTable today!

1,176 Likes, 31 Comments – BloomingTables (@bloomingtables.co) on Instagram: “UPDATE: We are now live on Kickstarter! Click the link in our bio to get your BloomingTable today!”

De prijs van de vetplanten tafel is op dit moment €159. Het kan zijn dat hier nog extra verzendkosten bovenop komen. Het pakket wordt in november 2019 verstuurd (wat het dus een uitstekend cadeau voor de feestdagen maakt!). Hier lees je meer over het kopen van de tafel. 

Meer lezen over planten in je interieur?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Kickstarter

Reageer op artikel:
Gek op vetplanten? Dan is deze groene sidetable écht iets voor jou
Sluiten