Jaime Andreas
Jaime Andreas Finds 29 jul 2020

Het perfecte cadeau voor elke plantenmama: een vetplant kussen

Ben jij een echte plantenliefhebber en opzoek naar een unieke manier om je interieur op te vrolijken? Zoek niet verder! Dit vetplant kussen is dan namelijk echt iets voor jou. Het perfecte kussen om te knuffelen als je het koud hebt of eenzaam bent.

Eerlijk is eerlijk: wij zijn fan van alles in de vorm van een vetplant. Dit kussen ziet er ontzettend schattig uit. Bovendien is het ook nog gewoon stijlvol en helemaal niet heftig of bombastisch. Dit staat goed in ieder woonkamer, slaapkamer of kinderkamer.

> Lees ook: Veel te lief dit – een schattig luiaard tapijt voor in de kinderkamer

Een vetplant kussen om mee te knuffelen

vetplant kussen
Bron: Amazon

Vetplant kussen

Helaas is het vetplant kussen vaak en snel uitverkocht op Amazon (zo populair is het dus!), maar je kunt ‘m nog wel kopen op de website van Green Philosophy Co. voor $37 exclusief verzendkosten. We raden je aan vooral ook Amazon in de gaten te houden voor dit geweldige item.

Dit is het perfecte cadeautje voor een plantenliefhebber, of natuurlijk gewoon als cadeautje voor jezelf. Het zorgt voor een levendig kleurtje in de kamer en is lekker om op te liggen.

Voor echte vetplanten zorgen

Gaat je hart sneller kloppen van dit te gekke vetplant kussens en krijg je de kriebels om nieuwe échte vetplanten aan te schaffen? Dat kan natuurlijk ook! Vetplanten zijn heerlijk makkelijke planten om te verzorgen en zien er bovendien onwijs schattig uit in je interieur.

Weet je niet welke vetplanten je moet aanschaffen? De Aloë Vera is altijd een goede en veilige keuze voor in je interieur. Maar er zijn ook genoeg vetplanten die je nog niet zoveel voorbij ziet komen en een stijlvolle optie zijn.

Meer over vetplanten in je interieur

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Green Philosophy Co.

Reageer op artikel:
Het perfecte cadeau voor elke plantenmama: een vetplant kussen
Sluiten