Emma Bering
Emma Bering Shopping 15 november 2018

Geen plannen dit weekend? Ga naar de VerzamelaarsJaarsbeurs!

Voor de echte vintage liefhebbers onder ons is dit natuurlijk het leukste dagje uit van het jaar. De VerzamelaarsJaarbeurs in Utrecht vind dit weekend weer plaats. Van platen tot antieke kopjes tot oude spelcomputers. Het is er allemaal!

Het weekend van 17 en 18 november 2018 vindt de VerzamelaarsJaarbeurs weer plaats in de Jaarbeurs van Utrecht. Leuk uitje voor het weekend?

5 hallen vol met vintage spullen

Twee keer per jaar vindt de VerzamelaarsJaarbeurs plaats. Tijdens deze dagen staan 5 hallen vol met spullen. Ze staan georganiseerd per soort met aparte afdelingen. Denk aan: speelgoed, aardewerk, glas, kaarten, boeken, munten, meubels en fifties spullen. Genoeg voor iedereen dus.

De beurs stroomt vaak vol met allemaal verzamelaars, maar het is ook leuk voor liefhebbers van vintage spullen. Dat is het leuke van deze beurs. Kan je het in de ene hal niet vinden? Dan loop je gewoon naar de volgende hal.

Vind de parels

Het kan zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn meer dan 1.000 kraampjes en meer dan 100.000 voorwerpen die worden aangeboden. Maar als je goed zoekt kan je de echte parels er tussenuit vissen. En hoe leuk is het om in je huis een paar toffe items te hebben staan? Wie weet vind je wel een mooie antieke kast of mooi servies.

De VerzamelaarsJaarbeurs in Utrecht

De VerzamelaarsJaarbeurs in Utrecht is op zaterdag 17 november van 09.00 tot 17.00 uur en op zondag van 10.00 tot 17.00 uur. De kaartjes zijn online met een beetje korting te koop of aan de kassa bij de Jaarbeurs zelf voor €14,- (1 dag) of €24,- (hele weekend).

Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal kaarten te verkrijgen. Meer informatie lees je op de website.

Meer vintage inspiratie en tips?

Reageer op artikel:
Geen plannen dit weekend? Ga naar de VerzamelaarsJaarsbeurs!
Sluiten