Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Nieuws 20 jul 2020

Samsung lanceert verticale tv The Sero – en dit zijn de eerste beelden

Als een verticale tv voor jou als een dream coming true klinkt, lees dan vooral even verder. Wij hebben de eerste beelden van Samsung’s The Sero voor je. Een tv speciaal gemaakt voor millennials, omdat je ‘m super makkelijk aan je telefoon kunt koppelen en er video’s mee kunt afspelen.

Sero betekent vernieuwend in het Koreaans – en dat is deze tv zeker. Aan het begin van 2020 werd The Sero al door Samsung aangekondigd, en nu is het bijna zo ver. De eerste tv die je zowel horizontaal als verticaal kunt draaien, komt ook op de Nederlandse markt.

Dit is The Sero van Samsung

The Sero is speciaal ontworpen voor mensen die veel online content via hun telefoon bekijken. Als je dus alleen maar op IGTV of TikTok te vinden bent (heb je de IGTV-video’s van Roomed al bekeken?), is deze tv dus helemaal het einde. Ook als je zelf veel video’s in portrait modus schiet, en deze graag op de tv terug wilt zien, is The Sero erg handig. Want: nooit meer zwarte vlakken aan de zijkanten van je video’s.

“De weergave-oriëntatietechnologie van The Sero sluit naadloos aan op je smartphone,” zegt Tonnie van Schijndel, Senior Marketing Manager TV & Audio bij Samsung Benelux. “Uit onderzoek blijkt dat Nederlandse millennials drie uur per dag op hun smartphone zitten. The Sero begrijpt de content die ze daar zien, dus het is een TV die volledig aansluit op de leefwereld van de nieuwe generatie.”

samsung the sero
Bron: Samsung

Niet alleen voor smartphonegebruikers

Dat The Sero perfect aansluit bij de smartphonegeneratie, betekent overigens niet dat de tv niet op ‘normaal’ horizontaal formaat te gebruiken is. Integendeel: het 43-inch scherm is uitgerust met 4K QLED-technologie, en in de standaard van de tv (inclusief wieltjes, waarmee je ‘m dus zo van je yoga-studio naar je slaapkamer kunt rollen) zit een krachtige speaker die ook prima is om je favoriete muziek mee te luisteren.

Tap-verbinding met je telefoon

Handig snufje: om de tv aan je telefoon aan te sluiten, heb je geen geklooi met kabels of een slechte wifi-verbinding. Met Tap View verbind je jouw Galaxy-smartphone namelijk eenvoudig met The Sero. De naam geeft het al een beetje weg, want je hoeft alleen maar met je telefoon tegen de tv te tikken om verbinding te maken. Easy does it.

De tv is vanaf 7 september 2020 in Nederland verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van €1699.

samsung the sero
Bron: Samsung

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Samsung lanceert verticale tv The Sero – en dit zijn de eerste beelden
Sluiten