Match made in heaven: verschillende stoelen rond één eettafel

In een goed gestyled interieur gaat het allemaal om de juiste mix van materialen, kleur en contrast. Sommige combinaties werken beter dan andere en daar komen wij om het hoekje kijken. Deze week inspireren we je met een de onverwachte combinatie van verschillende stoelen rond de eettafel.

Een eclectische stoelendans rond je tafel? Doen! Door verschillende stoelen rond je eettafel te combineren, creëer je een speelse look. Kies voor exemplaren in dezelfde stijl of hetzelfde kleurenpalet om het toch een geheel te laten vormen. Zien hoe? Kijk dan verder naar deze heerlijke (mis)match made in heaven.

Verrassend, niet waar? Alleen witte stoelen hadden wellicht een beetje saai en clean geoogd, maar door de diverse houten exemplaren krijgt deze eethoek een warmere en speelse uitstraling. Doordat de ‘buitenbeentjes’ allemaal van hout zijn, stoort het totaal niet dat ze van model verschillen. Het is juist leuk om hier in te variëren. Van een vintage exemplaar tot een krukje en van een strakke draadstoel tot een bankje.

Kun je niet kiezen welke kleur je nou het mooiste vindt? Kies ze allemaal!

Lees ook: een lesje kleur kiezen

Of draai het om: verschillende modellen in dezelfde kleur. Zo houd je het rustig, maar zorg je toch voor een onverwachte twist.

Bang voor een bonte boel? Ga dan voor één afwijkend exemplaar. Dat kan een totaal andere stoel zijn, maar ook bijvoorbeeld hetzelfde model maar dan in een andere kleur.

Ready to (mis)match? Hier shop je de mooiste eetkamerstoelen.

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Match made in heaven: verschillende stoelen rond één eettafel
Sluiten