Verschillende kleden over elkaar voor een speelse touch

Een vloerkleed zorgt voor een huiselijke en warme sfeer, en dat willen we natuurlijk allemaal graag bereiken in huis. Als één kleed dit resultaat al kan bereiken, wat dacht je dan van meerdere kleden over elkaar?

In dit artikel delen we de mooiste inspiratiebeelden met verschillende lagen kleden. Je zult zien dat je eindeloos kunt varieren en dat het een speels effect geeft aan je interieur.

Bron: Yellows

Als de kleden die je kiest matchen met de rest van je interieur, dan kan er eigenlijk weinig misgaan. Heb je bijvoorbeeld een interieur met veel zwart-wit, leg dan ook verschillende kleden over elkaar in deze tinten. Check deze vloerkleden bijvoorbeeld met een prijsje onder de 45 euro.

Bron: Jan Ras

Voor een nog speelser effect, kies je ervoor om verschillende materialen met elkaar te mixen. Een juten vloerkleed kun je bijvoorbeeld matchen met een vacht of een Perzisch tapijt. Maar ook wol en juten zijn een goede combinatie van materialen, en dan is er daarbij ook nog de mogelijkheid om patronen te combineren met een rustiger kleed in één kleur.

De ideale mix van materialen maken is makkelijker dan je denkt! Lees dit artikel met tips voor de beste combinaties.

Bron: Homepolish
Bron: Deko

Wil je weten welk kleed bij jou thuis het beste past? In dit artikel delen we dé tips voor het kiezen van het juiste vloerkleed voor bij jou thuis.

MEER LEZEN
Vaak hebben verschillende kamers een ander doel. In dat geval wil je elke kamer natuurlijk een unieke sfeer meegeven. Benieuwd welke kleden bij welke kamer passen? Wij gingen op zoek naar de mooiste vloerkleden voor in de kinderkamer en in de slaapkamer.

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Verschillende kleden over elkaar voor een speelse touch
Sluiten