Een heerlijk Scandinavisch optrekje met een verrassende keuken

De Scandinaviërs zijn wat mij betreft toch wel de grootmeesters op het gebied van styling. Als geen ander weten zij de perfecte balans te vinden tussen minimalisme, elegantie en sfeervolle, natuurlijke elementen. Dit interieur is dan ook geen uitzondering en geeft jou zeker een flinke dosis style inspiratie – vooral als je de keuken eens nét wat anders aan wil pakken.

Tip: een stijlvolle familiekeuken met een fris tintje groen

Als je naar de perfecte balans in je interieur zoekt, hoef je je niet per se aan één stijl vast te pinnen of te kiezen voor kleuren die allemaal erg op elkaar lijken. Juist tegenpolen kunnen voor een harmonieus geheel zorgen. Zie je hoe de witte muren een frisse tegenhanger zijn, terwijl de donkere houten vloer meer warmte geeft?

Styletip: spot je de fantastische bar cart tegen de muur? Het is een veelzijdiger item dan je zou denken! Wat dacht je bijvoorbeeld van een coffee cart of een standplaats voor je junglevrienden?

Ook in de keuken is gebruik gemaakt van contrasten. Niet alleen qua kleurgebruik, maar er is ook gespeeld met verschillende vormen. Elk hoekje is anders, maar doordat er voornamelijk voor zwart en wit is gekozen, blijft de balans wederom behouden.

Verder kijken

Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Lees ook

50 shades of white: zo kies je de juiste tint wit voor je muur

Bjufors

Reageer op artikel:
Een heerlijk Scandinavisch optrekje met een verrassende keuken
Sluiten