Lotte Wullems
Lotte Wullems Gang 15 februari 2018

Sfeervolle verlichting in de gang voor een warm welkom

Bij de styling van een huis wordt de gang weleens overgeslagen. Jammer, want eerste indrukken zijn erg belangrijk. Laat je gasten niet in het donker tasten en geef ze een warm welkom met sfeervolle verlichting in de gang.

Wil je graag de hal een stijlvolle look geven, maar weet je niet zo goed hoe en waar te beginnen? Deze vier tips kunnen je helpen.

verlichting in de gang

Heb je een grote hal of een hoog plafond? Durf dan een statement te maken met een tof design. De Aim Multi Pendant Light van Flos, bijvoorbeeld.

verlichting in de gang
Bron: Decoholic
verlichting in de gang

Of pak het minimalistisch aan met een peertje aan een snoer. Ga voor een klassieke zwart-wit variant of kies een bronzen fitting of juist een gekleurd snoer. Ondanks dat deze hanglamp heel simpel is, kun je er toch mee spelen.

verlichting in de gang

Glazen bollen zijn niet alleen stijlvol boven de eettafel, maar misstaan zeker ook niet in de gang. Het houdt de vaak smalle kamer ruimtelijk.

Met een gekleurde lampenkap geef je de hal een vrolijk accent. Laat deze kleur dan ook subtiel terugkomen in accessoires, zoals hier met de planten is gedaan.

Tip: ga zelf aan de slag met een van deze DIY hanglampen.

Reageer op artikel:
Sfeervolle verlichting in de gang voor een warm welkom
Sluiten