Stijlvolle glazen bollen als verlichting boven de eettafel

Een van de belangrijkste elementen van de eetruimte is de verlichting boven de eettafel. Die moet sfeervol en stijlvol zijn, maar ook weer niet té donker. Het kan een focuspunt zijn, een echte eyecatcher, maar juist ook heel subtiel.

Ga voor stijlvolle glazen bollen als verlichting en je hebt al deze punten in één klap te pakken. Ter inspiratie hebben we wat mooie voorbeelden voor je op een rijtje gezet.

Het hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn: simpele peertjes in een grote maat worden al snel elegante glazen bollen. Hang er een paar in een lijn naast elkaar of hang ze in een bosje boven de eettafel.

Bron: Elle
Bron: Martin Solyst

Glas en marmer gecombineerd zorgt voor een extra elegant effect. Dus heb je een marmeren tafel? Lucky you! Ben je niet zo gezegend? Dan helpen een paar mooie marmeren accessoires op tafel je ook al een heel eind op weg. Wij hebben een paar low budget marmeren accessoires voor je op een rij gezet. Je checkt ze hier. Shopze!

Nog een voordeel van een glazen verlichting boven de eettafel: doordat je door het glas heen kijkt, creëer je een ‘luchtige’ look. Als je lamp bijvoorbeeld voor een raam hangt (zoals op de foto hierboven) dan gaat er niks van het daglicht verloren!

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Stijlvolle glazen bollen als verlichting boven de eettafel
Sluiten