Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Wooninspiratie 10 apr 2019

Verhuizen? Hier bestel je de leukste verhuiskaarten (en dit schrijf je erop)

Je bent net verhuisd, en iedereen mag dat weten. Uiteraard kan je mensen op de hoogte brengen met een appje, maar met een verhuiskaart is misschien nog wel veel leuker. Waar je de leukste verhuiskaarten scoort, lees je hier.

Ze worden al jaren verstuurd: verhuiskaarten. Het is een leuke manier om vrienden en familie op de hoogte te brengen van je nieuwe adres. Daarnaast zijn er tegenwoordig ontzettend veel leuke designs te koop waar zelfs eigen foto’s aan toegevoegd kunnen worden.

De tekst op verhuiskaarten

Nog niet helemaal zeker welke tekst je op de verhuiskaarten wilt zetten? Vergeet in elk geval het volgende niet:

  • Een inkoppertje natuurlijk, maar het adres is natuurlijk een must.
  • Net zoals je naam. Woon je samen, of verhuis je met het hele gezin?
  • De datum waarop je in je nieuwe huis gaat wonen is ook belangrijk.
  • Vermijd een cheesy gedichtje, en probeer origineel te zijn qua tekst. Een gedichtje dat eigenlijk nét niet rijmt, daar zit niemand op te wachten. Ga liever voor een songtekst die je erg aanspreekt, of een inspirerende quote over je nieuwe huis.
  • Je overige contactgegevens. We raden bijvoorbeeld altijd aan om je telefoonnummer op het kaartje te vermelden.

Verhuiskaarten met een housewarming uitnodiging

Mocht je je vrienden op de hoogte willen stellen van je verhuizing, maar ook willen uitnodigen voor een housewarming, dan kan dat natuurlijk tegelijkertijd. Zo sla je spreekwoordelijk gezien twee vliegen in één klap. Zorg er dan in elk geval door dat het duidelijk is dat het om een housewarming uitnodiging gaat.

Online verhuiskaarten kopen

Wil je ook online verhuiskaarten kopen? Wij hebben de leukste webshops voor je onder elkaar gezet.

Deze week start de lente! Waar krijg jij lentekriebels van?⁣ .⁣ .⁣ .⁣ .⁣ #lentekriebels #kriebels #lente #start #lammetjes #groen #gras #langerlicht #bloemen #bijen #jongedieren #pastel #planten #groeien #kalfje #huis #bloesem #bloeien #genieten #fris

27 Likes, 0 Comments – Kaartje2go (@kaartje2go) on Instagram: “Deze week start de lente! Waar krijg jij lentekriebels van?⁣ .⁣ .⁣ .⁣ .⁣ #lentekriebels #kriebels…”

Kaartje2go

De webshop Kaartje2Go heeft moderne kaarten met de leukste lettertypes. Als we naar het assortiment verhuiskaarten kijken, vinden we deze webshop de allerleukste. Er zijn ook veel kaarten waarbij je een eigen foto toe kan voegen, dus veel persoonlijker wordt het niet. Daarbij krijg je ook nog eens een gratis proefdruk van je verhuiskaartje.

Mooie maandag! ? #greetzmoment #mooiemaandag #nieuweweek #card #liefleven #motivation #newweek #inspiration

58 Likes, 3 Comments – Greetz.nl (@greetz.nl) on Instagram: “Mooie maandag! ? #greetzmoment #mooiemaandag #nieuweweek #card #liefleven #motivation #newweek…”

Greetz

Ook de verhuiskaarten van Greetz mogen wat ons betreft niet in dit lijstje ontbreken. Greetz heeft verschillende verhuiskaarten met een leuk grafisch design in allerlei kleuren. Extra leuk: er is een ruime keuze uit gekleurde enveloppen. Er zijn overigens zowel verhuiskaarten als housewarming uitnodigingen verkrijgbaar. Wel zo gemakkelijk.

? Sta je op het punt om te verhuizen of ben je net verhuisd? Dan is het tijd om verhuiskaarten te gaan versturen! ? Ga gelijk aan de slag met het maken van een mooie verhuiskaart en voeg eigen tekst en/of een mooie foto toe. Ben je helemaal klaar met je ontwerp bestel dan een proefdruk voor €1,-. #geboren #geboortekaartje #geboortekaartjes #babyshower #baby #pregnant #mijlpaalkaarten #mijlpaalkaartjes #wenskaarten #uitnodigingskaarten #zwangerschap #zwanger #trouwen #trouwerij #trouwkaarten #rouwkaarten #communiekaarten #doopkaarten #kinderfeestje #tweeling #jubileum #kerstkaarten #kerstdiner #kraamfeest #sluitzegels #adresstickers #housewarming #verhuizen

34 Likes, 0 Comments – Lillybird – unieke kaartjes (@lillybirdnl) on Instagram: “? Sta je op het punt om te verhuizen of ben je net verhuisd? Dan is het tijd om verhuiskaarten te…”

Lillybird

Voor kaarten met stippen en strepen moet je bij Lillybird zijn. De kaarten hebben allemaal een hip design en bestaan uit de laatste trendkleuren. Verzending binnen Nederland is bij Lillybird overigens helemaal gratis.

Helemaal in de botanical trend, maar dan net even wat cleaner! ? Tip: kies voor Oud-Hollands papier en een olijfgroene envelop

30 Likes, 0 Comments – hipDesign (@hipdesignkaarten) on Instagram: “Helemaal in de botanical trend, maar dan net even wat cleaner! ? Tip: kies voor Oud-Hollands papier…”

HipDesign

Hun specialiteit is geboortekaartjes en trouwkaarten, maar stiekem vinden we de kaarten van HipDesign zó leuk dat we daar ook even bij stil wilden staan. Het aanbod verhuiskaarten is (nog) niet groot, maar hopelijk komt daar binnenkort verandering in. In de tussentijd kan je alle kaarten aanpassen, dus dat nieuwe adres is er zo op geschreven.

Meer lezen over verhuizen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Verhuizen? Hier bestel je de leukste verhuiskaarten (en dit schrijf je erop)
Sluiten