Van onhandige verhogingen tot echte sfeermakers

Van onhandige verhogingen tot echte sfeermakers

Een huis met kleine verhogingen klinkt als een last, maar de bewoners van dit appartement hebben hier juist het sterkste element van gemaakt. Door fijne hoekjes te creëren, is elk treetje omhoog weer een stapje stijlvoller.

Heeft jouw appartement juist schuine muren en vind je het lastig deze te stylen? Dan geeft deze binnenkijker je zeker een verrassende blik op jouw interieur!

Een ruimte die onderbroken wordt door een kleine verhoging kan natuurlijk lastig zijn. Het is daarom ook slim om de inrichting hier op aan te passen. Zie de verhogingen als scheidingslijnen tussen verschillende functies in huis. Door ze specifiek in te richten als aparte hoekjes, creëer je echte sfeermakers.

Heb je een brede vensterbank? Dan kun je hier een knus zithoekje van maken. Gooi er een paar kussens neer, een kop thee naast je en een goed boek in je hand; et voilà, helemaal Pinterestworthy genieten.

Of is het groen je naar je hoofd gestegen? Planten zijn uiteraard ook een uitstekende kandidaat voor jouw vensterbank. Let wel op bij veel zonlicht! Dan kun je het beste een van deze vier zonaanbidders kiezen.

Heb jij weleens gehoord van pair art? De naam verklapt het al; kunst in een paar! Match twee prints qua kleur of laat ze in elkaar overlopen. Wij zijn al fan.

Meer zien?
Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Bron: Alvhem