Lotte Wullems
Lotte Wullems Wooninspiratie 19 apr 2017

Verf over? Interieurinspiratie voor wat je kunt doen met dat laatste restje verf

Verf over van de vorige keer dat je de muur van de gang hebt geschilderd? In een klein blikje zitten veel mogelijkheden! Wij geven je inspiratie wat je kunt doen met de laatste restjes verf.

>> 7x bijzondere alternatieven voor kunst aan de muur

Een kleiner kleurvlak
Heb je een witte muur die wel een kleurtje kan gebruiken? Je hoeft niet de hele muur te verven voor een groot gebaar. Ook met een simplistisch kleurvlak geef je je interieur een frisse, speelse look. Of schilder slechts de helft van de muur. Alles behalve half werk!

Tip: ook leuk als kader voor je gallery wall of om een decoratief plankje te accentueren. Kies een kleur die je ook op andere manieren subtiel in je interieur laat komen – bijvoorbeeld in de kussens, vaasjes of andere accessoires.

Laat de Picasso in je hoogtij vieren
Inspiratie vind je niet alleen op Pinterest, maar overal om je heen. Zo kwam ik in Haarlem bij het fantastische My Deer’s dit halfgeschilderde schilderij tegen. Supermakkelijk zelf te maken natuurlijk. Snuffel eens rond in een tweedehands winkel tussen de schilderijen. Juist een klassiek exemplaar werkt tof met een modern en nonchalant kleurvlak. Neem de lijst ook deels mee om de look compleet te maken.

De binnenkant van een (open) kast
De binnenkant van de kast is zeker iets wat je niet over moet slaan op het gebied. Je perfect gestylede items laat je nog beter naar voren komen met een contrasterende achtergrond. En dat kan prima met die laatste likjes verf!

Steek je planten in een nieuw jasje
Basic terracotta potjes zijn perfect om je eigen draai aan te geven. Plak de potjes af met tape en ga aan de slag met je verfkwast. Van streepjes, tot stipjes tot andere geometrische vormen.

MEER VERF INSPIRATIE
Zoals we al zeiden: een half geverfd interieur is alles behalve half werk! Kijk hier maar hoe stijlvol dit uit kan pakken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Verf over? Interieurinspiratie voor wat je kunt doen met dat laatste restje verf
Sluiten