Verborgen pareltje Golden Bend. Zoveel servies heb je nog nooit gezien

Eén van de leukste dingen van dit werk, is het op zoek gaan, tegenkomen of vinden van de leukste (nieuwe) adressen om inspiratie op te doen of (het liefst nog) tot aankopen over te gaan. En deze adressen delen wij natuurlijk weer graag met jullie. Sharing is caring tenslotte.

Zo liepen uw hoofdredacteur Florence en stagiaire Renée onlangs over de Herengracht en stuitten zij op misschien wel de grootste stapel servies die ze ooit gezien hadden. Het begon al buiten en wanneer je naar binnen keek liepen de stapels door tot ver achter in het pand.

In het souterrain van dit prachtige karakteristieke pand aan de Herengracht in Amsterdam zit Golden Bend, een speciaalzaak in Amerikaans porseleinen hotelservies. Grote borden, kleine borden, strakke dessins, geen dessin, bewerkte randen of een echt gouden bies. Je kunt het je zo gek niet bedenken of het ligt er. In stapels. Ben je niet op zoek naar servies, dan is de winkel zelf alleen al de moeite waard om een keer te bezoeken. En de vriendelijke eigenaresse vertelt je maar wat graag over de achtergrond.

Adres
Golden Bend
Herengracht 510
Amsterdam

www.goldenbend.nl

Reageer op artikel:
Verborgen pareltje Golden Bend. Zoveel servies heb je nog nooit gezien
Sluiten