Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Lifestyle 7 aug 2020

Ventilator kopen? Deze exemplaren zijn nog níét uitverkocht

Het wordt wárm de komende dagen, en het ziet er naar uit dat het nog wel even zo blijft. Als je er nog geen in huis hebt, raden we het je dan ook zeker aan om een ventilator te kopen. Wij hebben een aantal ventilators gevonden die op dit moment nog níét uitverkocht zijn.

Extra fijn: bij bijna al deze ventilators heb je ze de volgende dag al in huis. Dat betekent dus nog maar één nachtje slecht slapen in die hitte.

Een nieuwe ventilator kopen doe je hier

2020 ventilator kopen hout
Bron: de Bijenkorf

1. Ventilator kopen bij de Bijenkorf

Tafelventilator Otto vinden we een prachtig exemplaar. Hij oogt industrieel door de zwarte accenten die met hout-look gecombineerd worden. Otto is 37 centimeter hoog, en is op dit moment in de aanbieding voor €159. Verkrijgbaar bij de Bijenkorf.

2020 ventilator kopen rood
Bron: de Bijenkorf

2. Of ga voor deze knalrode ventilator

Als je wel van een kek kleurtje houdt, dan ga je natuurlijk voor deze opvallende rode ventilator. Hij is 29 centimeter hoog en kost €69. Verkrijgbaar bij de Bijenkorf.

2020 ventilator kopen HEMA
Bron: HEMA

3. Ventilator kopen bij HEMA

Deze retro ventilator scoor je bij de HEMA. De ventilator draait, heeft 3 snelheden en een verstelbare verticale hoek. Eigenlijk is dit alles wat je wilt. En dat voor maar €50, een prima deal van HEMA.

2020 ventilator kopen driepoot
Bron: allekabels.nl

4. Een ventilator op drie poten

Deze tripod-ventialor is een echte eyecatcher in je interieur. Het zou ook zo een lamp kunnen zijn. Maar op dit moment hebben we liever een ventilator in de hoek van de kamer staan dan een lamp, dus gooi ‘m snel in je digitale winkelmand. Voordat ‘ie uitverkocht is. Verkrijgbaar bij allekabels.nl voor €57,99.

2020 ventilator kopen
Bron: Mediamarkt

5. Ventilator kopen bij Mediamarkt

Als we de Mediamarkt-recensies moeten geloven, doet deze stevige ventilator precies wat ‘ie moet doen: lucht verplaatsen. Zo maak je de slaapkamer binnen een uurtje lekker koel voordat je gaat slapen. Je koopt ‘m voor slechts €29,99 bij Mediamarkt.

2020 ventilator kopen
Bron: Praxis

6. Ventilator kopen bij Praxis

Voor iedereen die van klassiek zwart houdt, hebben we deze staande ventilator bij de Praxis gevonden. Voor een schappelijke €59,49 haal je ‘m al in huis.

Zo overleef je een hittegolf

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ventilator kopen? Deze exemplaren zijn nog níét uitverkocht
Sluiten