Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Binnenkijken 26 jul 2019

Wát een hotspot: bij dit roze restaurant in Londen wil je nu meteen eten

Een roze restaurant in hartje Londen. Ons hart gaat daar zeker sneller van kloppen. En extra fijn: het restaurant verkoopt vooral pizza’s (yes!) is helemaal plant-based. Wat ons betreft is dit roze restaurant dé hotspot van 2019.

Het vegan restaurant werd ingericht door Child Studio. We kunnen hier lang en kort over praten, maar eigenlijk wil je gewoon het allerliefste de foto’s bekijken. Snappen we.

roze restaurant

Aan de buitenkant van het gebouw valt roze restaurant Humble al harstikke op. Niet alleen het interieur van het restaurant is roze, ook de muren zijn van buiten volledig roze gemaakt. Als dit niet opvalt in een drukke winkelstraat, dan weten wij het ook niet meer.

roze restaurant
roze restaurant

Roze restaurant Humble in Londen

Zoals je kunt zijn zijn ook alle muren van het restaurant volledig roze. Of nog beter gezegd: millennial pink. De ruimte wordt afgemaakt met houten accenten, die in de roze omgeving ook wel iets van roze weg lijken te hebben.

Nog meer millennial pink bekijken? Deze ‘millennial pink room’ is de droom van elke roze-liefhebber.

roze restaurant londen

Het restaurant zelf is lang en vrij smal. Dat maakte het mogelijk om een toonbank van maar liefst 5,5 meter in het roze restaurant neer te zetten.

roze restaurant

Wees maar niet bang, de heilige combinatie van millennial pink en donkergroene planten wordt niet overgeslagen. In verschillende hoeken van het roze restaurant zien we namelijk een paar mooie planten staan, in combinatie met een donkergroen hoekje.

Het menu van Humble in Londen

Wil je naast een roze restaurant ook nog lekker (en plantaardig) eten? Wij hebben het menu voor je weten te scoren. Wat dacht je van een bloemkoolbodem pizza met truffel, champignons, romige saffraansaus en asperges? Of ga voor een Diavola pizza met pepperoni (zónder vlees), of een klassieke Margarita met vegan mozzarella.

Mocht je geen zin hebben in pizza’s, dan kan je altijd nog gaan voor een overheerlijke focaccia, salades of soepen.

Wij zijn gek op roze restaurants. Ook roze in je interieur?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Child Studio

Reageer op artikel:
Wát een hotspot: bij dit roze restaurant in Londen wil je nu meteen eten
Sluiten