Tessa Ham
Tessa Ham Binnenkijken 20 mei 2019

Veel wit in huis kil? Nee hoor, niet met de juiste accessoires

Hoewel wij zeker niet vies zijn van een kleurtje in huis, worden we toch ook enorm blij van een modern en clean huis. Tenminste, als het goed is gedaan dan, en je niet het gevoel krijgt alsof een glas chocomel omstoten een erge misdaad zou zijn. Zonder dollen, een clean en wit huis kan algauw kil aanvoelen. Met de juiste accessoires zorg je toch voor een warm gevoel.

Dat zien we als we een kijkje nemen in onderstaand huis. Het appartement straalt rust uit, maar is tóch gezellig.

Interieur trends in een clean huis

Wat een plaatje is dit moderne huis. Je kunt er veel interieur trends spotten: de Bali lamp, de poef en de industriële salontafel met glas bijvoorbeeld. Een gallery wall dan weer niet, maar posters zijn er genoeg. Allemaal met veel wit, zodat de woonkamer een oase van rust blijft.

De woonkamer ziet er strak en minimalistisch uit, maar het wordt nooit kil. Dat komt vooral door de accessoires in het huis. De open stelling is een goede vondst: kleine plantjes en hangplanten worden hier afgewisseld met posters en andere leuke accessoires.

In dit huis zijn sowieso veel planten te vinden. Door voor veel kleine plantjes te kiezen, wordt de minimalistische stijl toch behouden. Wij spotten in ieder geval twee van onze favoriete planten: de Monstera en de cactus. Wij wippen sowieso deze week even langs een tuincentrum om een cactus én een mand aan te schaffen. Super easy natuurlijk, maar geeft toch een warmer gevoel dan een gewone pot.

Wit, witter, witst is deze keuken. Dankzij de houten vloer met het kleedje en natuurlijk de kleine blauwe tegeltjes, blijft het toch een gezellige ruimte. Ook de uitgestalde kruiden en opgehangen messen zijn niet alleen praktisch, het ziet er ook nog eens goed uit.

Klein maar fijn

Erg groot is dit balkon niet, maar daardoor des te gezelliger te maken. Wij maken een mental note: met wat kisten en plantjes kom je al een heel eind. De finishing touch is toch wel het bankje met het kleedje en het kussen. Voor een gezellige buitenplek heb je dus echt geen bakken met geld nodig!

Geen nachtkastjes

Net zoals bij de rest van het huis is er in de slaapkamer gekozen voor een cleane uitstraling met veel wit. Dat er geen rommelige nachtkastjes in de slaapkamer zijn te vinden, helpt daar zeker bij. Er is gekozen voor witte balkjes met een industriële lamp en vaasjes met een paar groene takjes. Wij zijn fan!

Veel van je muren en meubelen wit houden kan dus juist heel mooi zijn. Met een warme houten vloer, prachtige posters en genoeg planten en accessoires, zorg je er toch voor dat het écht een huis wordt waar jij je thuis voelt.

Meer mooie en cleane binnenkijkers

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Lundin

Reageer op artikel:
Veel wit in huis kil? Nee hoor, niet met de juiste accessoires
Sluiten