Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Architectuur 12 jul 2015

Vanuit dit huisje op wielen heb je elke dag een ander uitzicht

Kleine mobiele huisjes, het is een beetje een trend geworden. Nu hebben we er op Roomed al een aantal met jullie gedeeld, maar toch wilden we jullie deze niet onthouden. Dit huisje op wielen is echt een plaatje! Naast de super handige indeling ziet het er ook nog eens heel gezellig uit. Door de glazen wand kan je elke dag middenin een andere omgeving wakker worden. Tussen de bomen, op het strand of midden in de stad? You decide.

Veel mensen kiezen voor het wonen in zo’n klein, mobiel huisje omdat het zoveel vrijheid met zich meebrengt. Simpel wonen en leven, met alleen de dingen die je écht nodig hebt.

Dit huisje is vanbinnen veel groter dan je zou verwachten. Een ruim stapelbed en een prima keuken met grote koelkast.

Het voordeel van zo’n huisje is dat je overal waar je maar wil kan overnachten. Bij dit huisje bestaat een zijkant geheel uit glas. Kun je je voorstellen dat je de ene dag met zeezicht wakker wordt, de volgende dag tussen de bomen in het bos en de dag daarop middenin de stad? Lijkt ons heerlijk!

En.. hebben we je al verleid tot zo’n klein huisje op wielen voor jezelf? Lees hier onze vijf punten die je moet weten voordat je in een zelfgebouwd huis op wielen gaat wonen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

www.escapetraveler.net

Reageer op artikel:
Vanuit dit huisje op wielen heb je elke dag een ander uitzicht
Sluiten