Florence
Florence Binnenkijken 8 okt 2014

Van vieze en armoedige opslag tot stijlvol studio’tje van 34 vierkante meter

De Spaanse architect Esteban Conejero kreeg de opdracht om van een vieze en armoedige oude opslag een stijlvol en praktisch studio’tje te maken. En dat is gelukt! Slechts 34 vierkante meter wist hij om te toveren tot een knus, modern en opvallend licht appartement met alles erop en eraan.

Het meest opvallende aan het kleine appartement is dat het Esteban gelukt is om toch natuurlijk licht binnen te krijgen door twee dakramen te plaatsen. En ook in de slaapkamer heeft hij nog een raam weten te creëren. Leuk detail dat is gebruikt om het gevoel van buiten nog eens extra te versterken, is de bamboeprint in de badkamer. Daarnaast geeft het een frisse uitstraling.

Karakteristieke elementen
Oude elementen als houten balken en bakstenen muren zijn bewaard gebleven en zijn een stoer en karakteristiek onderdeel van de studio geworden. Voor de inrichting is gekozen voor moderne en vintage meubelen in natuurlijke kleuren die nog eens extra opvallen tegen de verder witte muren.

Shop the look
Ben je enthousiast geworden over deze stijl? Kijk dan hieronder voor een aantal van de gebruikte meubels. Klik op de link om naar het verkooppunt te gaan.

• Eettafelstoelen
Poster in de keuken
Kleed
Bank
Koffietafel
Stalamp
Pijl aan de muur

www.archilovers.com

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Van vieze en armoedige opslag tot stijlvol studio’tje van 34 vierkante meter
Sluiten