Van tipi tent naar bedhuisje: dit zijn de leukste bedden voor de kidsroom

De bedstee is weer helemaal terug! Oké, wel in iets andere vorm dan het ouderwetse, ingebouwde bed dat we kennen. Een bedhuisje is een super leuke en speelse manier om de kinderkamer een goede upgrade te geven. En omdat we het afgelopen jaar vooral héél veel tipi tenten tegenkwamen, zal het ons niet verbazen als ook de bedhuisjes populairder worden. Want elke nacht slapen in een hut of tent, welk kind wil dat nu niet? Wij zetten de leukste voorbeelden op een rijtje!

De bedhuisjes zijn superleuk voor kleuters en oudere kids, maar we denken natuurlijk ook aan de allerkleinsten! Bekijk in dit artikel de best gestylede wiegjes en ledikanten.

Modern bed in de kinderkamer

Voor een moderne look houd je de houten constructie lekker leeg, maar als je iets meer decoratie wilt kun je een mooie (voile) stof over het frame draperen. Daarnaast is het frame ideaal om string lights, lampionnen of slingers aan te hangen.

>> Inspiratieboost: slingers, vlaggen en pompoms in de kidsroom

Bedhuisjes

Wit of hout is natuurlijk altijd goed, maar voor een stoerdere look kun je het bedhuisje schilderen in een contrasterende kleur. Zelfs zwart is in combinatie met zachtere tinten heel geschikt voor de kinderkamer.

Hoogslapers

Wil jouw zoon of dochter het allerliefste slapen in een stapelbed of hoogslaper? Bekijk dit artikel voor de leukste voorbeelden. Combineer een hoogslaper vooral met deze leuke lamp voor in de kinderkamer, en misschien zelfs dit schattige behangetje?

Lekker slapen in de kinderkamer

Als kind is een leuke kamer heel belangrijk. Daarom geven we je inspiratie voor een leuk kinderbed in iedere stijl. Ook leuk: slapen in een bedstee! Dat maakt naar bed gaan ineens veel spannender…

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Van tipi tent naar bedhuisje: dit zijn de leukste bedden voor de kidsroom
Sluiten