Jaime Andreas
Jaime Andreas Binnenkijken 28 mei 2020

Van een zwarte vloer tot een plafond met balken: alles aan dit huis klopt

Soms kom je een huis tegen waar gewoon alles aan klopt. Dat is het geval met dit Scandinavische appartement. De dynamiek van het interieur klopt gewoon precies. Er wordt gebruik van prachtige karakteristieke elementen in combinatie met vette meubels en persoonlijke accessoires. Dit interieur heeft een perfecte balans van warmte, persoonlijkheid en een fris gevoel.

Er zijn twee dingen die meteen opvallen aan dit interieur. De zwarte vloer en de donkere balken aan het plafond maken dit huis zeer uniek. Met een zwart-wit kleurenpalet is altijd de angst dat het te donker en te saai is, maar dat is hier helemaal niet het geval.

unieke woon en eetkamer
Bron: Bolaget
unieke woonruimte
Bron: Bolaget

Unieke warmte

Door verschillende elementen in dit huis voelt het zwart-witte kleurenpalet warm en authentiek aan. Zo hangt in de woonkamer een ronde zwevende open haard. Een bijzonder meubel dat echt de look van deze ruimte bepaald. Daarnaast geeft de ronde vorm ook nog eens een leuke afwisseling met alle rechte meubels en muren.

Naast de open haard zorgen de groene eetkamerlamp en het kleurrijke vloerkleed voor de nodige vrolijkheid. Zonder deze sprankelende kleuren was dit appartement een stukje saaier geweest.

slaapkamer zwart-wit
Bron: Bolaget

badkamer met scheidingsmuur
Bron: Bolaget

Zwart-wit

In de hele woning wordt het zwart-witte kleurenpalet goed vastgehouden. De slaapkamers hebben een minimale inrichting. Dit zorgt ervoor dat het zwart en wit er echt uitspringt en opvallend is.

Daarnaast is ook de badkamer een interessante ruimte met een halve witte muur die de wc van het bad scheidt. Een opvallende karakteristieke feature aan dit huis.

> Lees ook: Back to black: 5 tips waardoor een zwarte muur wél werkt

ladder naar zolder
Bron: Bolaget

zolder slaapkamer balken aan plafond
Bron: Bolaget

Naar sterren kijken

Het is geen groot appartement en de bewoners weten slim gebruik te maken van de hoogte. Vele kasten zijn vastgemaakt aan de muur. Ook zijn vele accessoires te vinden op de muur in de vorm van foto’s en prints; wat het weer een erg persoonlijk geheel maakt.

Je kunt in dit huis de hoogte nog meer opzoeken met behulp van de ladder in de woonkamer. Deze leidt naar een ruime zolder ingericht als slaapkamer. Een interessante ruimte die wordt getekend door de zwarte balken aan het plafond. Hier zien wij onszelf al liggen terwijl we door het dakraam naar de sterren kijken.

Meer toffe interieurs bekijken

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Van een zwarte vloer tot een plafond met balken: alles aan dit huis klopt
Sluiten