Van dit huis met een open haard krijg je het warm

Niets is zo fijn als het opwarmen van je handen aan een warm, knisperend haardvuurtje, tijdens koude winterdagen als deze. De authentieke open haard in dit stijlvolle appartement is dan volgens ons ook een schot in de roos.

De witte basis geeft dit huis een elegante en rustige look, terwijl de houten vintage elementen en het vleugje urban jungle zorgen voor een flinke portie sfeer.

Een haard is natuurlijk dé perfecte plek voor een knus zithoekje, zoals in dit appartement is gedaan. Is jouw huis niet gezegend met een werkende open haard, maar wel met een schouw? Kijk dan hier hoe je deze op een leuke manier kunt stylen.

Groen in huis doet het altijd goed! Door te kiezen voor verschillende soorten planten en een mix van potten, creëer je een speels effect. Ben jij niet zo’n held met de gieter? Gelukkig zijn er genoeg planten die zelfs een leek in leven kan houden. Ga bijvoorbeeld voor een cactus of een van deze kamerplanten.

Heb je een kleine keuken? Een ronde eettafel is dan een goed idee. Naast dat het ruimtebesparend is, oogt het ook nog eens knus.

De botanische trend is wat ons betreft een blijvertje. Wat dacht je van dit opvallende behang met groene bladeren? Door de rest van de kleuren in de kamer af te stemmen op het groen, houd je een rustig geheel.

Met witte tegels houd je een kleine badkamer ruimtelijk. Je kunt voor vierkante exemplaren zoals deze gaan, of voor bijvoorbeeld metrotegels.

MEER LEZEN
Heb jij het warm gekregen van dit interieur met open haard? Dan is een slaapkamer met een sfeervol vuurtje wellicht ook wat voor jou.

www.stadshem.se

Reageer op artikel:
Van dit huis met een open haard krijg je het warm
Sluiten