Van dit appartement in Kroatië kunnen we wel een paar interieurlesjes leren

Helaas hebben we niet allemaal een mega groot huis, waar alles makkelijk in past. Een klein appartement is vaak lastig in te richten, maar je kan het ook zien als een leuke uitdaging. Als je het goed doet, kun je wel je eigen gezellige plekje ervan maken.

Dit appartement in Kroatië is met een woonoppervlak van 88 vierkante niet klein, maar van de slimme inrichting kunnen we wel een paar interieurlesjes leren. Eigenaresse Gorana is begonnen met een hele witte basis van muren, vloeren en meubels. Met details heeft zij samen met haar partner een eigen draai gegeven aan de woning. Veel van de decoraties hebben ze zelf gemaakt en daar hebben ze ook nog eens heel veel lol in gehad.

In dit appartement kom je veel popart komt tegen.

In het halletje tussen de keuken en de woonkamer zijn veel planken opgehangen. Hiermee creëer je opbergruimte en houd je ook nog plek over voor wat leuke souvenirs of andere decoraties.

Tips van Gorana: Koop alleen de spullen die je nodig hebt en zorg dat ze allemaal hun eigen plek hebben. Zo houd je het netjes en opgeruimd.

De muur in de slaapkamer is beschilderd met krijtbordverf. Je kunt altijd uitvegen wat je hebt geschreven of getekend en er weer iets nieuws op zetten als je verandering wilt. Ook leuk: hier vind je nog meer ideeën met krijtbordverf.

www.apartmenttherapy.com

Reageer op artikel:
Van dit appartement in Kroatië kunnen we wel een paar interieurlesjes leren
Sluiten