Renée Leeuw
Renée Leeuw Diy 23 mrt 2015

Van deze kindermeubels worden kids èn ouders heel erg blij

Kinderen spelen het liefst de hele dag door; buiten op de schommel, binnen aan de tekentafel.. en dan kan het nog weleens een rommeltje worden. Dat is natuurlijk helemaal niet erg, maar het is wel een beetje jammer als jouw houten tafel, die best wat gebruikssporen mag bevatten, opeens knalroze is, toch?

Nu kwamen we dé kindermeubels tegen voor kids, die graag hun creatieve kwast de loop laten gaan. Namelijk meubels gemaakt van karton door, jawel, The Cardboard Guys.

De kartonnen kindermeubels worden als losse onderdelen bezorgd in een plat pakketje. Het is daarom eigenlijk dubbel speelplezier voor de kids: eerst het in elkaar zetten van de kindermeubels en daarna het tekenen en kliederen op tafel! De meubels worden trouwens ook geleverd met een paar leuke DIY opties.

Extra handig is, dat de tafelbladen twee keer gebruikt kunnen worden. Is de bovenkant vol gekladderd? Keer ‘m dan gewoon om en begin opnieuw!

Dat de kindermeubels van karton zijn is naast handig ook nog eens een milieubewuste keuze. Het karton is namelijk 100% recyclebaar. De kindermeubels staan nog vier dagen op Kickstarter voor funding, maar het doel budget is al bereikt dus dat de meubels op de markt komen, is vrijwel zeker!

Ook leuk: 30x leuke dingen om te knutselen van karton

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

www.kickstarter.com

Reageer op artikel:
Van deze kindermeubels worden kids èn ouders heel erg blij
Sluiten