Van buiten een spookachtig huis, van binnen een gezellige familiewoning

Dit huis van muzikant David en DIY-koningin Bethany van This Ones For You en Treasures & Travel ligt in de bossen van Canada. De buitenkant is een beetje spooky, maar van binnen is het een knus familiehuis. David en Bethany hier wonen samen met baby Poppy en hond Sid.

Bethany heeft een unieke combi gemaakt van de ouderwetse en rustieke elementen van het huis met de trends van het moment. Voor haar werk is ze altijd op de hoogte van alle trends en styling ideeën en zo heeft zij een unieke eigen stijl gecreëerd. Die bestaat uit een landelijke basis met accessoires in pasteltinten en opvallende zwart-wit prints. Verder spotten we nog Scandinavische en industriële accentjes. Wil je ook een pro worden in het mixen van stijlen? Bekijk dan even onze tips!

We zijn gek op de industrieel interieur maar de stijl kan soms een tikkeltje hard of kil overkomen. Deze keuken heeft de perfecte mix van een industriële en toch huiselijke sfeer. Meer inspiratie voor een semi-industriële keuken vind je hier.

Bethany heeft het bos in huis gehaald en zo een rustieke stijl gecreëerd met de donkere eiken houten trap en meubels, de hertenkop, de boomstronk en de idyllische open haard, die ons een beetje het gevoel van een winters chalet geeft.

www.apartmenttherapy.com

Reageer op artikel:
Van buiten een spookachtig huis, van binnen een gezellige familiewoning
Sluiten