Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 13 aug 2021

Zo tover jij je badkamer om tot een thuisspa

De badkamer is een heerlijke plek. Je start er de dag of spoelt de dag juist van je af. Dé plek om even tot rust te komen en je af te sluiten van de buitenwereld. Met deze tips tover je ‘m om tot een ware thuisspa.

Of je nu een groot of klein budget hebt, er is altijd ruimte om je badkamer een subtiele make-over te geven. Hoe luxe of simpel je inrichting ook is: maak er een plek aan die rust uitstraalt en waar je tot jezelf kunt komen.

Badkamer verbouwen? Dat geeft mogelijkheden

Is jouw badkamer toe aan een flinke verbouwing? Dat komt goed uit. Begin met het verzamelen van ideeën en het maken van een moodboard, bijvoorbeeld via Pinterest. Daarop vind je heel veel inspiratie. Zo kom je erachter welke stijl je mooi vindt en welke uitstraling je je badkamer wil geven. Ga je voor industrieel, modern, Scandinavisch of misschien wel romantisch?

Vervolgens bepaal je de indeling. Zorg er vooral voor dat het praktisch is. Wil je een bad, maar past dit niet? Kies dan voor een luxe douche met een zitje. Het leuke van verbouwen is dat je alles zelf kunt bepalen.

Upgrade met weinig middelen

Staat er geen grote verbouwing op de planning, maar wil je je badkamer wel een kleine upgrade geven? Met een aantal aanpassingen krijg je al snel het thuisspa-gevoel. Leg een mooie badmat neer, koop een plant die goed tegen vocht kan en vrolijk je badkamer op met accessoires en kaarsjes.

Hang als kers op de taart zwarte of beige aluminium jaloezieën op. Of ga voor een luxe uitstraling met witte PVC jaloezieën. Allebei vochtbestendig, dus geschikt voor de badkamer.

Van badkamer tot Finse sauna

Heb je een groot budget én een grote badkamer? Dan is een sauna een geweldige toevoeging aan jouw thuisspa. Kies bijvoorbeeld voor een infrarood of Finse sauna. Heerlijk om hier af en toe even helemaal tot rust te komen!

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een sunshower of massagedouche. Met deze toevoegingen kom je helemaal nooit meer de badkamer uit.

Als herboren

Je badkamer omtoveren tot een thuisspa is natuurlijk geweldig, maar daarmee ben je er nog niet. Verwen jezelf eens met heerlijke peelings, scrubs en maskertjes. Het is belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Pak een lekker kopje thee, zet je favoriete muzieklijstje aan en doe de deur op slot. Wedden dat jij straks helemaal herboren bent?

In samenwerking met Veneta.com

Reageer op artikel:
Zo tover jij je badkamer om tot een thuisspa
Sluiten