Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Architectuur 22 feb 2017

Van alledaagse bungalow naar modern huis

Deze bungalow in België kreeg een flinke make-over en ging van alledaags ontwerp naar prachtig modern huis! JUMA Architects stelde niet alleen het interieur samen, maar veranderde ook een heleboel aan de indeling van de bungalow. Het resultaat? Een licht en open huis met een heerlijk rustig interieur.

De oorspronkelijke indeling van de bungalow werd helemaal omgegooid. De voordeur werd verplaatst en vormde zo de basis voor de nieuwe indeling.

De oorspronkelijke garage werd tijdens de verbouwing volledig gesloopt. Deze nam niet alleen veel ruimte in beslag, maar stond ook het uitzicht op het mooiste gedeelte van de tuin in de weg. Nu de garage is gesloopt, is de tuin een stuk ruimer en open.

Tussen de hal en de woonkamer en open keuken zijn prachtige industriële deuren geplaatst. Hierdoor wordt de hal toch afgesloten van de tweede ruimte, maar door de glazen vensters blijft de opstelling wel open.

Benieuwd naar meer te gekke interieurs met zulke glazen room dividers? Bekijk dan dit artikel.

De keuken is speciaal op maat gemaakt en past perfect bij de lichte houten vloer. De keuken ziet er super clean uit, mede omdat een deel van het werkblad is verstopt achter de grote kastdeuren. Slim!

>> 4x tips voor een clean interieur (die weinig moeite kosten!)

Hét kenmerk van een modern interieur? Weinig poespas! In dit huis zie je dan ook maar weinig accessoires. En als ze er wel zijn, zijn ze zorgvuldig uitgekozen en geplaatst. Net als deze bar cart en fijne vlinderstoel. Een perfecte plek om even lekker te relaxen!

Zo’n stijlvolle trolley hoeft echt niet veel te kosten. Wist je dat je zo’n bar cart heel simpel kan maken van BYGEL roltafel en een mooie spuitlak? Check deze IKEA hack voor het stappenplan.

Benieuwd naar meer coole architectuur uit België? Check dan ook even dit prachtige huis in Antwerpen met de grootste glazen deuren ooit!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

www.jumaarchitects.com

Reageer op artikel:
Van alledaagse bungalow naar modern huis
Sluiten