Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Finds 5 feb 2020

6 x liefdevolle wooncadeau’s om te geven met Valentijnsdag

Natuurlijk kun je altijd aankomen met een bos bloemen, fles wijn of lekkere box met chocolade, maar soms wil je gewoon net even wat extra’s doen met Valentijnsdag. Een ook als je Valentijnsdag stiekem afgezaagd vindt en liever niks geeft, zijn deze woonitems leuk om te geven. Gewoon, omdat ze altijd goed zijn. Of uniek. Of gewoon mega handig om te hebben.

Liefdevolle wooncadeaus

Natuurlijk is een cadeau door de intentie alleen al heel liefdevol, maar met deze wooncadeaus raak je misschien net een gevoelige snaar.

DIT. Do it together van Dennis Storm

het boek dit van dennis storm
Bron: Bruna

Dennis Storm ken je misschien van zijn reisprogramma’s op tv, maar sinds een aantal jaar heeft Dennis een andere hobby: fotograferen en minimaliseren. In het boek DIT neemt Dennis je mee in DIY (of DIT: Do It Together)-projecten die je zelf of samen met iemand kan maken.

Voor sommige projecten kan je gewoon zelf aan de slag, bij andere projecten heb je hulp nodig van mensen die een specifiek ambacht goed kunnen. Of je vrienden of familie. Of partner, natuurlijk.

Je koopt het boek voor 24,99 euro via Bruna.nl.

Magnetische sleutelhouder

magnetisch houtblok met sleutels eraan
Bron: RABDAG

Voor iedereen wie ook altijd naar zijn of haar partners sleutels moet helpen zoeken: een magnetisch houtblok voor aan de muur om je sleutels aan ‘op te hangen’. Staat niet alleen heel mooi, is ook nog ‘s een uniek item in huis.

Ook leuk: je kan het magnetische blok ook op andere plekken gebruiken. Bevestig ze bijvoorbeeld aan de keukenmuur om je messen eraan op te hangen.

Je koopt het blok voor 39,95 euro via RADBAG.

Wijn in een krijtfles

wijn in krijtfles
Bron: De Bijenkorf

Oké,  oké, we zouden niet met dozen chocolade en flessen wijn aankomen, maar dit is een fles wijn van een ander kaliber. De fles heeft een coating van krijt, waardoor je er een leuke boodschap op kan achterlaten.

En wij zien ‘m al helemaal terugkomen in het interieur met leuke (gedroogde) bloemen erin. Eén en één is twee!

Je koopt de fles met mousserende wijn voor 16,95 euro via De Bijenkorf.

Bloem in glas

bloem in glas
Bron: BePureHome via fonq.nl

Een bos bloemen is afgezaagd, maar een prachtige bloem in een glazen bolwerk is dan weer een ander verhaal! Dit woonaccessoire staat te gek op elke kast en in elk interieur. En ook fijn: hij vergaat niet.

Je koopt de bloem in glas voor 19,95 euro via fonq.nl.

Houten dienblad

houten dienblad
Bron: Bowls and Dishes via De Bijenkorf

Een mooi, goed, houten dienblad komt altijd wel van pas. Een ideaal cadeau om met Valentijnsdag te geven met erop een lekker ontbijt op bed of juist kaas en crackers voor een fijne avond borrelen op de bank.

Je koop het houten dienblad voor 27,50 euro via De Bijenkorf.

Houten droogbloemenhouder

droogbloemen in houten houder
Bron: Bloomon

Wij zijn dol op droogbloemen. Je hoeft er niet naar om te kijken en ze zien er soms nog specialer uit dan normale bloemen. Met deze houder geef je ze ‘s een ander podium dan een vaas.

De bloemencollectie op de foto zijn speciaal voor Valentijnsdag met roosjes, uitdagende konijnenstaartjes, speelse lampionnetjes (Groot trilgras) en een Carthamus met wilde, oranje haren.

Je koopt de droogbloemen en houder voor 17,95 euro via Bloomon.nl.

Happy Valentine’s Day!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
6 x liefdevolle wooncadeau’s om te geven met Valentijnsdag
Sluiten