Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Lifestyle 14 feb 2022

4 tips voor een romantisch diner met Valentijnsdag (gewoon thuis!)

Of je het nu viert of niet, 14 februari is de dag dat je aan je geliefde nog eens extra kan vertellen hoeveel je van hem of haar houdt. Geen reservering voor je favo restaurant kunnen scoren? Valentijnsdag thuis vieren kan ook heel romantisch zijn!

Om je een handje te helpen bij de perfecte date zetten wij een aantal tips op een rijtje.

Zo rock je dat diner met Valentijnsdag

1. De tafel dekken

Er is niks mis met je maaltje op de bank eten, maar Valentijnsdag vraagt wel om iets meer effort. Haal je beste servies uit de kast, dek de tafel mooi op, koop een grote bos bloemen – of stel zelf een mooi boeket samen.

4 tips voor een mooi gedekte tafel in een minimalistische stijl

2. Styling

Valentijnsdag is ook een perfecte dag om even goed uit te pakken qua styling. De tafel mooi dekken was stap 1, maar vergeet vooral de rest van het huis niet! Houd je van klassiek? Ga dan los met rozenblaadjes en zet door het hele huis romantische kaarsen.

Om je Valentijnsdiner een speelse look te geven, kan je hartjesballonnen opblazen. Of verras je partner met een confetti-canon vol liefde… en doe steen-papier-schaar om te bepalen wie alle confetti mag opruimen 😉

Dit zijn de mooiste bloemen voor Valentijnsdag (en geen standaard bosje rozen)

3. Muziek!

Muziek is vrij belangrijk in een romantische setting. Gelukkig zijn er tegenwoordig talloze playlists op Spotify te vinden waardoor je zelf niet meer op zoek hoeft naar de perfecte muziek.

4. Het diner

Last but not least: Het Valentijnsdiner. Liefde gaat nu eenmaal door de maag! Onze zusjes van Culy maakten een heerlijk Valentijnsdiner met onder andere oesters en roze spaghetti. Een aanrader, je bekijkt het volledige artikel hier:

Culy’s ultieme Valentijnsmenu voor twee

Lekkere fles wijn erbij en je bent helemaal klaar voor een romantische avond met z’n tweeën. En wie weet bevalt het zo goed, dat jullie volgend jaar ook Valentijnsdag thuis vieren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
4 tips voor een romantisch diner met Valentijnsdag (gewoon thuis!)
Sluiten