Nog een Valentijnsdag cadeau kopen? Etsy onthult wat dé trends van het moment zijn

Hoewel het in tijden van Corona misschien lastiger is om een leuk cadeau te vinden, hoef je nog steeds niet met lege handen aan te komen op Valentijnsdag. Inspiratie nodig? Etsy geeft ons inspiratie en deelt dé trends omtrent Valentijncadeaus.

Ook al kan je misschien niet iedereen knuffelen die je wilt dit jaar, met een leuk cadeau voor jouw Valentijn kan je nog steeds laten zien hoeveel je om iemand geeft.

Deze Valentijnsdag cadeautrends ziet Etsy in 2021

Gepersonaliseerde cadeaus

Koop iets wat echt alleen voor hem of haar is. Gepersonaliseerde cadeaus zijn altijd al populair geweest en ze blijven favoriet. Bijvoorbeeld een gegraveerde ketting met je initialen of een poster met het sterrenstelsel van een bepaalde tijd erop.

Deze cadeaus zijn uniek en worden speciaal voor iemand gemaakt. Zo kan je op Valentijnsdag echt laten zien dat je om iemand geeft.

Stuur liefde door de brievenbus

Mocht jouw geliefde nu helemaal niet dicht bij je zijn met Valentijnsdag, dan is het extra fijn om aan elkaar te denken met een cadeautje. Ook van ver kan je jouw liefde tonen voor een bepaald persoon.

Etsy komt met verschillende verzorgingspakketten voor de perfecte spa-dag thuis. Maar denk ook aan mini-planten die je zelf kan kweken én die ook door een brievenbus passen. Hoe leuk! Wel even handig om te kijken naar de verzendtijd zodat jouw cadeau op Valentijnsdag op tijd aankomt.

Check meer cadeautjes die door de brievenbus passen in het artikel hieronder.

Cadeautjes door de brievenbus: zo verstuur je wat extra liefde deze kerst

Home date night

Wie zegt dat je tijdens Corona geen sterrenmaaltijd kan eten? Naar een restaurant met Michelin-sterren toegaan kan misschien niet, maar je kan het eten wel naar je toe brengen. Met een beetje extra uitleg van een online kok maak jij samen met je lover Michelin-ster-waardige maaltijd.

Het voordeel van je home date night: bepaal zelf de dresscode. Of je nu komt in een lange galajurk of toch kiest voor een spijkerbroek met hoge hakken, it’s up to you. Maak het daarnaast zelf gezellig door (gedraaide!) kaarsen neer te zetten en bloemen neer te leggen.

Treat yourself

De langste relatie die je ooit zult hebben, is de relatie met jezelf. Koop iets waar alleen jij gelukkig van wordt en delen hoeft dit keer niet.

Misschien ben je nog op zoek naar een nieuwe vaas die eigenlijk nét te duur is, of koop gewoon een hele grote bos bloemen voor jezelf op Valentijnsdag. Dit cadeau is helemaal voor jou alleen.

Laat je liefde voor boeken zien met een Instagram-waardige boekenstapel

Appartment Therapy

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Nog een Valentijnsdag cadeau kopen? Etsy onthult wat dé trends van het moment zijn
Sluiten