Dit prachtige vakantiehuis op Shelter Island moet je zien

Toen Lisa Jones en haar man James Hyatt een gedateerd en met donker hout beklede bungalow tegenkwamen, zagen ze meteen kansen. Met een grote renovatie knapten ze de oude bungalow op tot een prachtig vakantiehuis, geïnspireerd op de Scandinavische stijl.

Vanuit het huis, gelegen op New York’s Shelter Island, heb je geweldig uitzicht. In elke ruimte zijn dan ook grote ramen en schuifdeuren waardoor je er optimaal van kunt genieten. Daarnaast is de basis erg neutraal waardoor het niet afleidt van het mooie uitzicht.

>> Inspiratieboost: een roze bank voor elke interieurstijl

De zitkuil is een van de plekken die de bewoners graag wilden houden. Om een open effect te creëren, haalden ze de reling weg. Ook gaven ze de oude vloer een nieuwe look met een white wash en maakten ze van de loze ruimte onder de trap handige opbergruimtes.

Met een aantal kleurrijke meubels en een Beni Ouarain vloerkleed is de ruimte gezellig aangekleed. De ventilator aan het plafond is het enige wat overbleef na de renovatie en geeft een knipoog naar het oude huis. De favoriete plek in huis? Dat is toch wel de open haard en dan het liefst in de herfst.

De eethoek is vrij neutraal met lichte kleuren. Verder kozen de bewoners voor design items zoals de Scandinavische CH24 Wishbone Chairs rond de tafel.

De keuken was eerst afgesloten van de andere ruimtes, maar de bewoners braken de muur door waardoor er nu meer ruimte en licht is. De keuken zelf is vrij eenvoudig met weer een lichte kleur hout gecombineerd met wit en marmer. Zelfs het servies in de open kasten past bij het neutrale kleurenpalet, wat zorgt voor een rustig geheel. Een leuke toevoeging aan de keuken is de ontbijtbar.

De “master bedroom” doet zijn naam eer aan. De slaapkamer geeft een heerlijk luxe hotelgevoel door onder andere het grote lounge gedeelte. Met een daybed kun je hier overdag ook heerlijk genieten van het uitzicht of van de zonsondergang in de avond.

Een houten vloer in de badkamer zien we niet vaak, maar geeft de ruimte meteen wat warmte en luxe, ook in combinatie met het marmer. Het vrijstaande bad is in deze ruimte een echte eyecatcher en zorgt ervoor dat je heerlijk kunt ontspannen.

Ook de verschillende gastenkamers in dit vakantiehuis zijn allemaal smaakvol ingericht. Met een eigen badkamer kunnen gasten zich hier heerlijk ontspannen en terugtrekken.

En dan last but not least het prachtige uitzicht van dit vakantiehuis, want hier zijn we toch allemaal jaloers op?

www.remodelista.com

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Dit prachtige vakantiehuis op Shelter Island moet je zien
Sluiten