Hier wil je nu naartoe: een prachtig vakantiehuis met heerlijk zwembad in Brazilië

Luieren op een zacht ligbed aan je eigen privézwembad. Een verfrissende cocktail in je ene hand, de Braziliaanse zon op je schouders. Kraakhelder, glinsterend water en uitzicht op een prachtige, weelderige jungle. Ja, heb je ‘m? Dit vakantiehuis in Brazilië is de perfecte, idyllische getaway.

Naast het adembenemende uitzicht, is het interieur ook een werkelijk plaatje. Doe ons maar een enkeltje Brazilië, want hier wil je nooit meer weg! Droom je mee?

Zie jij jezelf al relaxen op de bank in deze heerlijke loungehoek? Dit boho chic vakantieparadijsje ligt in het vissersdorpje Trancosa, aan de Braziliaanse Costa del Descubrimiento. Dankzij de rustige kleuren en het gebruik van veel hout en riet, straalt het vakantiehuis sereniteit uit en is het het ideale plekje om je te onttrekken van de drukte (en de kou!).

De deuren met houten jaloezieën laten veel licht door en zijn helemaal open te vouwen. Een must natuurlijk, met een achtertuin als deze.

De natuurlijke materialen in dit vakantiehuis sluiten mooi aan bij de omgeving. Back to basic. Maar ook als je niet zo’n idyllisch uitzicht hebt, kun je rotan en riet mooi combineren in je interieur zoals we je hier laten zien.

De hemelbedden maken het romantische plaatje compleet. Alle meubels zijn overigens met de hand gemaakt door lokale ambachtslieden, van materialen uit de omgeving.

Bekijk ook: Even wegdromen bij een tropisch interieur in Australië

www.casatibatrancoso.com

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
Hier wil je nu naartoe: een prachtig vakantiehuis met heerlijk zwembad in Brazilië
Sluiten