Jaime Andreas
Jaime Andreas Binnenkijken 13 mei 2020

Even wegdromen met dit vakantiehuis van Child Studio

Na lange werkdagen dromen we allemaal wel eens van een weekje vakantie naar een prachtig warm land. Lekker liggen langs het strand in de stralende zon met een goed boek en een lekker drankje. Met dit heerlijke vakantiehuis waan je je helemaal in zo’n prachtig zonnig oord.

De Londense designstudio Child Studio heeft in samenwerking met Brits huidverzorgingsmerk Plenaire dit denkbeeldige dromerige vakantiehuis ontwikkeld. Voor iedereen die in tijden van regen en lastige werkdagen behoefte heeft aan vakantie.

denkbeeldig vakantiehuis
Bron: Child Studio
vakantiehuisje met uitzicht op zee
Bron: Child Studio

Even wegdromen met dit vakantiehuis

In dit zomerse huis heb je prachtig uitzicht op het strand. Het is een plek om ultiem te genieten met de rustgevende geluiden van de zee op de achtergrond. Het huis zelf doet denken aan de elegante witte huizen in het Griekse Santorini of Mykonos.

Vanbinnen is het huis rustig en ingetogen met minimale inrichting. De minimale inrichting zorgt ervoor dat het nooit vol of rommelig zal voelen. De paar zomerse accessoires doen denken aan de zee en geven het vakantiehuis een persoonlijke vrolijke touch.

vakantiehuisje met groot bad
Bron: Child Studio
vakantiehuis met buitendouche
Bron: Child Studio

Een prachtig bad

In het gigantische ronde bad zien wij onszelf al zitten. Zo in het midden van de kamer voel je je echt de koning of koningin van de wereld. Je hoeft hier even aan niks anders te denken. De lichtinval door een groot dakraam maakt de ruimte lekker ruim. Hier heb je nooit het gevoel alsof je opgesloten zit.

Niet zo van het badderen? Ook de luxe buitendouche is geweldig. Dit is namelijk de perfecte plek om af te koelen nadat je een tijdje in de zon hebt liggen bakken.

> Lees ook: Zo creëer je het ultieme hotelgevoel in je badkamer

vakantiehuisje met groot bed
Bron: Child Studio

Terugtrekken

Heb je een dag genoten van het lekkere weer? Dan kun je je in dit huis terugtrekken in de slaapkamer met een groot comfortabel bed. Ook in de slaapkamer heb je weer prachtig uitzicht op de zee en een balkon om hiervan te genieten. Een mooie plek om in de schemering na te genieten met hapjes en drankjes.

Een vakantiegevoel creëren in eigen huis?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Child Studio

Reageer op artikel:
Even wegdromen met dit vakantiehuis van Child Studio
Sluiten