Vaderdag tip: scoor nú de Sonos One met grote korting

Vaderdag kijkt om de hoek, en hoewel we soms smullen van leuke en goedkope vaderdagcadeaus is het soms ook gewoon tijd om je vader flink in we watten te leggen. Het is elk jaar weer een grote uitdaging om met een verassend cadeau op de proppen te komen, maar nu schiet Amazon te hulp met grote korting op de Sonos One.

Waar je normaal rond de €230 voor die compacte speaker moet betalen, soms €209, verkoopt Amazon de Sonos One nu namelijk tijdelijk voor €191. Dat is een lagere prijs dan wat je kwijt bent voor de Sonos One SL, de goedkopere versie van de speaker.

Vaderdag tip: Sonos One deal

Met een zeldzame korting van bijna twintig procent kunnen we dat gerust een topdeal noemen. Afhankelijk van je budget of je aantal broers en/of zussen perfect voor vaderdag, of gewoon als uitbreiding van je eigen Sonos setup. Ook goed om te weten: Amazon opereert sinds kort ook in Nederland, met gratis verzending en de klantenservice die je gewend bent.

De One is een compacte speaker, slechts 16 centimeter hoog, met een gewicht van 1.85 kilo. Daardoor past de slimme speaker in elke kamer. Vergis je echter niet, want ondanks zijn compacte behuizing produceert krachtig en rijk geluid.

Koop er twee en je hebt indrukwekkend stereo-geluid, of koppel er een Sonos Beam aan en je hebt een complete surround-thuisbioscoop. Je kunt de Sonos One bedienen via een gratis app, via stemcommando’s of binnen bijvoorbeeld Spotify zelf.

Amazon en prijzen

Het enige moment dat de Sonos One goedkoper was, was tijdens Black Friday en begin dit jaar. Toen kon je de speaker voor rond de 180 euro scoren. Op dit moment is 191 euro echter de beste deal in maanden, en waarschijnlijk ook voor de komende maanden.

Ben je geïnteresseerd? Zorg dan dat je er snel bij bent, want Amazon wijzigt continu zijn prijzen. Het zou dus zomaar kunnen dat de prijs vanavond al hoger ligt. Klik hier om de Sonos One te bekijken op Amazon.nl

Dit artikel verscheen eerder op Manners.nl

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vaderdag tip: scoor nú de Sonos One met grote korting
Sluiten