Frederique Rekers
Frederique Rekers Shopping 14 jun 2021

Vaderdag shopping: dit zijn de tofste cadeaus die je dit jaar voor je vader wilt kopen

Het is weer bijna vaderdag, 20 juni om precies te zijn en om alle stoere vaders in Nederland eens goed te verassen komen we met een paar toffe cadeaus. En nee dit keer zijn het geen biertjes of sokken, wij hebben de leukste cadeaus voor jullie op een rijtje gezet.

Dít zijn de tofste cadeaus voor je vader dit jaar.

Vaderdag shopping

Om je vader eens extra te verwennen mag je wel goed uitpakken. Wij zetten cadeaus voor je op een tijdje waar jij (en je vader) u tegen zeggen. Scroll snel verder om het te zien.

Wijck print

Van Groningen tot Maastricht: voor elke stad kan je bij Wijck een prachtig geïllustreerde poster maken van je favoriete stad. Of je nu een vader hebt in Amsterdam of in Enschede: Wijck regelt het voor je.

Planten

We blijven erop terugkomen: planten zijn altijd een goed idee. Kies een plant uit die niet al te veel verzorgen nodig heeft (je weet maar nooit) om de echte jungle in het huis van je vader naar binnen te halen. Hoe leuk zijn bovenstaande beelden met planten?

Wijnrek

Je vader wordt ook een stukje ouder en het bier wisselt zich misschien steeds vaker in voor wijn. Daarom is dit prachtige wijnrek van made.com wel iets voor je vader. Hij kan hem neerzetten in zijn interieur, wij zijn fan!

Muziekbox

Voor wat extra sfeer. Een goede muziekbox kan iedereen wel gebruiken. Kies een muziekbox voor buiten nu het lekkerder weer wordt zodat je ook in je tuin kunt genieten van mooie muziek.

Veel zon in de tuin? Deze tuinplanten zijn echte zonaanbidders


Likeurfles

Sterke drank zal voor (de meeste vaders) ook nog wel erg in trek zijn en wat past er nu beter in het interieur van je vader dan een paar prachtige likeurglazen of likeurflessen? Je hebt op nataliealamein prachtige soorten die alleen al heerlijk zijn om naar te kijken, laat staan om uit te drinken…

Barbecue

We zeiden het net al maar vaderdag cadeaus die te maken hebben met het heerlijke weer dat eraan zit te komen zijn altijd handig. De kans is groot dat jouw vader in de zomer stoer het vlees voor de familie aan het omdraaien is.

Een barbecue kan dan misschien een beetje duur zijn maar wat dacht je van een paar spatels of accessoires hiervoor? Of misschien een barbecue kokschort? Met persoonlijke bedrukking? Je kan het zo gek maken als je zelf wilt.

Geurkaars

Ja, ook vaders hebben soms een self-care momentje nodig. Deze geurkaarsen zullen je vader laten ontspannen en je kan kiezen tussen verschillende kaarsen die allemaal hun eigen boodschap uitbrengen, cute!

Een messenset

Deze messenset van bol.com zal altijd van pas komen. ALs jouw vader er wel van houdt om in de keuken te staan zit je met dit cadeau goed, hoe stoer en handig is dit?

Een persoonlijke cadeau

Deze houten fotohouder laat je vader echt weten dat hij geliefd is. Je kan er een persoonlijke tekst op zetten en er is een klemmetje om een foto van jouw en je vader in te doen. Schattig en erg persoonlijk.

Bieropener voor vaderdag

We zeiden net dat het bier zich wellicht heeft ingewisseld voor wijn en af en toe wat sterke drank maar dat hoeft natuurlijk niet altijd zo te zijn. Voor de vaders die nog steeds wel een lekker biertje lusten: wie wilt deze luxe bieropener nu niet? Ohja, je kan er natuurlijk ook flessen mee openen…

Esspressokopjes

Er zijn talloze unieke espressokopjes op de wereld en daar kan jij jouw vader dit jaar eens goed mee verrassen. Kies er een paar uit die passen bij je vader en hij zal er lang blij mee zijn!

Statement in je interieur maken? Hier vind je lampen in de vorm van een dier

Vaderdag shopping
Bron: Roomed

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vaderdag shopping: dit zijn de tofste cadeaus die je dit jaar voor je vader wilt kopen
Sluiten