Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Tips 24 okt 2019

VACATURE GESLOTEN: ben jij dé interieur-expert die wij zoeken? Roomed is op zoek naar een freelance redacteur

VACATURE GESLOTEN. Als jij continu bezig bent met het vernieuwen van je interieur, verzot bent op kamerplanten en op de hoogte bent van de allerlaatste interieurtrends, dan zijn wij op zoek naar jou. Roomed is namelijk per direct op zoek naar enthousiaste freelancers met verstand van interieur en een vlotte pen.

Wij zijn op zoek naar iemand die interessante, creatieve verhalen kan vertellen in foutloos Nederlands. Iemand die écht verstand heeft van interieur, en daar graag over wil vertellen. Een liefde voor (interieur)fotografie is een pré.

Of ben je juist een creatieve duizendpoot die het ontzettend leuk vindt om DIY’s voor Roomed te maken, fotograferen en uitschrijven? Ook dan zouden we het heel leuk vinden als je een mailtje stuurt, dan kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn om samen te werken.

Herken jij jezelf helemaal in deze beschrijving en werk je op freelance basis, dan willen we graag kennis met je maken.

Interesse om te freelancen voor Roomed?

Yes, dat vinden we tof om te horen! Wij horen graag van jou of je een paar artikelen per week wilt schrijven, of volle dagen voor Roomed aan de slag wilt gaan. Er is veel mogelijk, dus geef vooral je wensen door.

Zie jij jezelf al helemaal voor Roomed schrijven, op kantoor of vanuit je eigen gestylde home office? Stuur dan je cv en motivatie naar [email protected] o.v.v. Freelancen voor Roomed. Heb je een interieurblog of Instagram? Dat vinden we ook interessant om te bekijken!

Heb je een portfolio met geschreven stukken, of andere voorbeelden van dingen die je gemaakt of geschreven hebt? Stuur deze dan meteen mee, zodat we daar alvast naar kunnen kijken.

Wat is Roomed

Roomed is een interieurplatform waar we dagelijks inspirerende content delen om jouw huis tot jouw thuis te maken. We delen de laatste woontrends en hebben altijd nuttige tips om jouw huis nog persoonlijker te maken. Onze doelgroep? Iedereen die het leuk vindt om met zijn of haar interieur bezig te zijn.

Daarnaast kijken we wekelijks binnen in de mooiste huizen, houden je op de hoogte rondom álles wat met kamerplanten te maken heeft, en leren jou hoe je het beste kunt schoonmaken. Kortom: alles waar interieurliefhebbers dol op zijn.

VACATURE GESLOTEN.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
VACATURE GESLOTEN: ben jij dé interieur-expert die wij zoeken? Roomed is op zoek naar een freelance redacteur
Sluiten