We mogen weer! Breng een ode aan de kapper met deze vaas in huis

Sinds gisteren zijn de kapperszaken in Nederland weer open – en blij dat we met z’n allen zijn. Het aantal kappersafspraken is logischerwijs gigantisch gestegen afgelopen week. En dat deed ons denken aan deze te gekke vaas, die we twee jaar geleden al eens met jullie deelden. Tijd voor een ode aan de (thuis)kapper.

Want bij onze dagelijkse zoektocht op internet komen we de leukste items voor je interieur tegen. Zo ook deze hilarische vaas mét pruik. Een echte eyecatcher in je interieur, en het ideale cadeau voor elke kapper.

Kappersvaas

Hoe grappig is deze vaas, waarbij je het haar simpelweg kan transformeren door er andere bloemen in te doen? Je steekt bloemen in de bovenkant, waardoor je het kapsel van de vaas op ieder moment kan veranderen. Zeg nou zelf, elke kapperszaak zou deze vaas toch in het interieur moeten verwerken?

Een vaas met pruik van bloemen

De vaas heeft de vorm van een hoofd waar normaal pruiken op gezet worden, bijvoorbeeld bij musicals. Extra leuk is dan ook dat je bij deze vaas zelf het ‘haar’ mag bepalen, want je hoeft niet de hele vaas te vullen. Ga je voor een hanenkam van rozen, of liever een volle coupe met verschillende droogbloemen? It’s up to you!

Flink in de buidel tasten

De Wig Vase is ontworpen door Tania de Cruz, en onder andere verkrijgbaar in de webshop van Idilli.

Je moet er wel even voor sparen: de vaas kost €280, exclusief de verzendkosten die maar liefst €60 zijn. Het is dus absoluut geen goedkope vaas, maar hé, dat maakt ‘m niet minder leuk. De vaas is verkrijgbaar in drie verschillende varianten: glossy wit, mat wit en mat zwart.

Nog meer leuke vazen voor in huis:

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
We mogen weer! Breng een ode aan de kapper met deze vaas in huis
Sluiten