Het leven is compleet: deze luiaard plantenpotten willen we nú in onze urban jungle

Stop waar je mee bezig bent – wij hebben twee plantenpotten gevonden die jouw urban jungle tot een hoger niveau tillen. Maar dan ook echt. Met deze twee luiaard plantenpotten is onze plantencollectie in elk geval helemaal compleet.

We vonden deze te gekke planters bij Urban Outfitters. Daar vinden we de laatste tijd sowieso ontzettend veel leuke, originele accessoires. Bijvoorbeeld ook erg leuk om cadeau te geven (al houden we deze luiaard planter gewoon lekker zelf).

Luiaard plantenpot voor je favoriete kamerplanten

Na de flamingo en de alpaca lijkt het erop dat de luiaard nu met kop en schouders boven de populairste dieren uitsteekt. Toen we langs de onderstaande plantenpot scrolde wisten we het dan ook meteen zeker: deze wil je in huis hebben staan.

luiaard plantenpot bloempot sloth
Bron: Urban Outfitters

De luiaard slaat zijn lange armen om jouw favoriete plantje heen. Met een liefdevolle, tevreden blik kijkt de luiaard je lief aan. De plantenpot is gemaakt van keramiek, en heeft zelfs een drainage gat met een plug. Jouw plant hoeft dus niet met natte voeten in de vensterbank te staan. Je koopt ‘m voor $18.00.

Ideaal voor je hangplanten

Heb je juist meer hangplanten in huis hangen die wel een nieuwe pot kunnen gebruiken? No worries, dan is de hangende plantenpot echt iets voor jou.

luiaard plantenpot bloempot sloth
Bron: Urban Outfitters

Té schattig, niet waar? Deze sloth hangt als een soort hangmat om jouw kleine hangplanten heen. Deze hangpot is iets kleiner dan de bloempot waar we het eerst over hadden. De hangende variant komt dan ook niet met een drainage gat. Let daar op als je er plantjes in zet! Ook deze kost $18.00.

Heb jij al besloten waar je je nieuwe luiaard neer gaat zetten of hangen?

Deze kamerplanten kan je in je nieuwe aanwinst kwijt:

Reageer op artikel:
Het leven is compleet: deze luiaard plantenpotten willen we nú in onze urban jungle
Sluiten