Maartje Wieling
Maartje Wieling Wooninspiratie januari 26, 2017

Deze items in jouw interieur zijn toe aan een upgrade

Aangezien het nieuwe jaar inmiddels al een tijdje is begonnen ben je misschien wel toe aan een upgrade voor je interieur. Het jaar 2016 zat vol met stijlvolle trends, maar sommige items die het afgelopen jaar hélemaal waren kunnen inmiddels wel vervangen worden voor iets nieuws.

Nu je toch aan het upgraden bent, deze items maken elk interieur een stukje beter, dus het is een goed idee om die dit jaar ook maar eens aan te schaffen!

Je marmeren servies

Ook wij waren verkocht aan de marmer-trend (we maakten zelfs onze eigen schaaltjes met marble-look), maar misschien is het qua marmeren schaaltjes, bordjes en vazen inmiddels wel tijd voor iets nieuws… Spikkels bijvoorbeeld! We stuitten op deze toffe schalen en ruilen ons marmeren servies met liefde in voor deze vernieuwende print.

Effen muren

Effen (en het liefst ook nog witte) muren waren er in overvloed afgelopen jaar. Niet zo gek ook, want je interieur wordt er clean, fris en ruim van. Maar laten we niet vergeten hoe onwijs mooi behang er te vinden is! De patronen mogen wat ons betreft weer volop tentoon gesteld worden aan de muur. Kijk hier voor inspiratie.

Hangplanten

Heel tof al die hangende planten in je interieur, maar omdat heel Nederland deze trend massaal overgenomen heeft zijn wij stiekem best een beetje blij met deze stijlvolle nieuwe trend: minimalistische plantenstandaarden. En om het je makkelijk te maken hebben wij de mooiste al voor je uitgezocht. Uiteraard met een fijn prijsje! Je shopt ze hier.

Bron: Anthropologie

Je macramé hanger

Je ziett ze aan de muur, aan het planfond als plantenhanger en er zijn nog talloze andere vormen waarin we de macramé trend afgelopen jaar in ons interieur terugzagen. Klaar om deze trend echt helemaal op te geven zijn we nog niet, maar iets nieuws is altijd welkom! Wat dacht je van borduursels in je interieur? En nee, niet de creaties die je oma vroeger maakte, maar in een geheel nieuw jasje! Aan de muur of als patroon in kussens en kleden: wij zijn fan.

Reageer op artikel:
Deze items in jouw interieur zijn toe aan een upgrade
Sluiten