Maud van Dijck
Maud van Dijck Finds 1 okt 2021

9 unieke items om jouw huisdier op dierendag mee te verrassen

Het is weer bijna dierendag en dat mag jouw huisdier ook weten! Wij hebben sommige van de gekste, raarste maar vooral ook leukste items uitgekozen waar je jouw huisdier helemaal happy mee kan maken met dierendag (of elke andere dag).

Wij hebben natuurlijk items voor honden en katten gevonden, maar er staat ook iets bij voor iedere liefhebber van knaagdieren, vogels of vissen.

9 unieke items voor jouw huisdier

1. Een croissant speeltje

Zo kan je met dierendag lekker voor een picknick gaan en kan je hond helemaal mee doen met zijn eigen croissantje. Voor €8,- kan je een croissant knuffel bestellen bij Medpets.nl die ook in de wasmachine en droger mag. Naast croissants hebben ze ook frietjes, burgers en avocado toast in de aanbieding voor je viervoeter.

2. Stijlvolle hondenzakjes

Het is misschien meer een cadeau voor jezelf, behalve als je die lange wandelingen soms vermeed door gebrek aan wegwerpzakjes. Nu kan je vrolijk met je hond gaan wandelen en ben je overal op voorbereid. En deze dispenser van Etsy kan je ook nog customizen met de naam van jouw hond voor €20,67.

3. Een Tonka kattenhuis

Wij vinden dit design voor een kattenmand heel leuk met de kattenoortjes eraan. Hiermee maak je niet alleen je kat blij, maar ook jezelf als je ziet hoe leuk die in jouw interieur zal staan. Op Made.com kan je dit geweven kattenhuis zo voor €59,- krijgen. Er is een grote kans dat deze helaas niet voor dierendag binnen zal zijn.

9 hippe kattenmandjes die je meteen in huis wilt halen

4. Een cactus krabpaal

Ideaal als je thuis een urban jungle wilt en je deze krabpaal tussen al je ander groen verstopt. Op Etsy kan je deze krabpaal voor €51,21 bestellen. Daarnaast hebben ze op Amazon ook veel cactus krabpalen zoals deze voor €34,99.

5. Spongebob aquarium decoratie

Zo leuk voor je vissen en voor jou natuurlijk. Zo kan je Bikinibroek in je eigen huis hebben en kunnen je vissen of misschien wel zeesterren ervan genieten. Let er wel op dat je aquarium er groot genoeg voor is. Voor 29,95 kan je deze set van drie van Bol.com hebben, maar je kan op veel plekken ook het ananashuis alleen bestellen.

Aquarium? Van deze aquariumplanten worden zowel jij als je vissen blij

6. Een bananen hangmat

Echt leuk om je hamster met zijn kopje buiten deze hangmat uit te zien steken. Voor dat aanzicht zou je al bijna een hamster willen nemen. Voor €7,45 kan deze banaan in je hamsterkooi hangen met dierendag.

7. Intelligentie speelgoed

Je kan er verschillende huisdieren mee verrassen op dierendag, maar vooral konijnen kan je er heel blij mee maken. Zorg er ook voor dat er minstens één bal of speeltje in je konijnenhok aanwezig is, want anders kunnen deze schattige dieren zich snel vervelen. Op dekonijnenwinkel.nl kan je verschillende spellen vinden die geschikt zijn voor jouw konijn.

8. Een reuzenrad

Een reuzenrad is echt leuk voor in de vogelkooi. Het is het ideale item die ervoor zal zorgen dat je vogel speels bezig kan zijn. Met een prijs van €9,99 kan je het rad via Bol.com laten bezorgen.

9. Een schommel

Plaats een mooie schommel in je kippenhok en je kippen zullen voortaan toch een beetje op en neer door de lucht vliegen. En zo kunnen je kippen ook wat meer beweging krijgen. Op Bol.com staat de schommel voor €11,04.

Zo kun je jouw dierenvriend vandaag éxtra verwennen met dierendag

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
9 unieke items om jouw huisdier op dierendag mee te verrassen
Sluiten