admin
admin Wooninspiratie 23 jun 2018

Interieur Crush: deze mini unicorn ventilator is té schattig

Het mooie weertje is heerlijk, maar binnen kan het behoorlijk heet worden. Om die hitte een beetje te doorstaan is een ventilator wel zo fijn om in huis te hebben. Goed nieuws, deze unicorn ventilator zorgt ervoor dat het er ook nog leuk uitziet.

Pfoe, de zon doet haar werk en dat is fijn. Maar ook binnen kunnen de temperaturen behoorlijk hoog oplopen. En dat vinden wij nét wat minder relaxed. Deze unicorn ventilator is dan perfect om koel de hete maanden door te komen.

Unicorn ventilator

Kun je niet wachten om de unicorn ventilator in huis te halen? Typ dan snel het adres van Firebox in de adresbalk, want bij deze webshop ben je aan het goede adres. En oké, goedkoop is deze gadget niet, maar je krijgt er wel iets leuks voor terug.

FireFox vraagt namelijk 34,09 euro voor de ventilator. Dat kost nogal wat, maar de ventilator is makkelijk om mee te nemen en koppel je gewoon aan je laptop of powerbank met de bijbehorende USB-kabel.

Wie zegt dat je niet schattig en mooi de zomer doorkomt? Doei zweetaanvallen, dankzij dit apparaat overleef je hopelijk zelfs de warmste dagen.

Nog meer unicorns in huis

Dat je nooit te oud bent voor een unicorn in huis, bewijst dit interieur wel. Zo’n toffe unicorn met gouden glitters shop je overigens hier. En ook leuk, deze unicorn-kaart ‘huilt’ alle kleuren van de regenboog. Hebben!

Dit artikel verscheen eerder op Beautify.nl

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Interieur Crush: deze mini unicorn ventilator is té schattig
Sluiten