Waar wacht je nog op? Er bestaat een plek die Unicorn Island heet (en alles is kleurrijk)

Houd je van roze, paars en kleurrijke unicorns? Dan zit je helemaal op je plek op Unicorn Island. En toegegeven: alleen van de naam ‘Unicorn Island’ worden we al enthousiast… wacht maar tot je de foto’s ziet!

Unicorn Island is de ideale manier om af te koelen met dit warme weer. Het stappenplan: je pakt het vliegtuig en vliegt naar de Filipijnen. Op zo’n 130 kilometer ten westen van Manilla vind je dit roze paradijs.

3400 vierkante meter waar je kunt vliegen, springen, schommelen, klauteren, balanceren of zelfs gelanceerd worden met de human launcher. We maken geen grapjes: dit opblaaseiland is next level.

Pink Bali Lounge

Maar naast het mega-grote opblaaseiland is er meer: de Pink Bali Lounge. Zoals je kunt verwachten met zo’n naam is de hele lounge roze (vooruit, en een beetje paars). En dan bedoelen we ook echt álles. De roze en paarse ligbedden, zitzakken en parasollen wisselen elkaar speels af. Echt een plek waar je je ogen uitkijkt.

unicorn island

Hier vind je Unicorn Island

Net zo enthousiast geworden als wij? Je kunt Unicorn Island dus bezoeken in de Filipijnen. Helaas een tikkie ver weg, maar gelukkig kunnen we nog talloze foto’s bekijken. Als je meer informatie over Unicorn Island wilt, kan je terecht op de website.

Voeg unicorns toe aan je interieur:

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Waar wacht je nog op? Er bestaat een plek die Unicorn Island heet (en alles is kleurrijk)
Sluiten